S24 FE'nin konuyu açtığım zamanki fiyatından biraz zamlanması üzerine kimseye kulak asmayarak S21 FE aldım. Evet gerçekten telefon batarya konusunda kötü diyebilirim, şarj olma hızı gayet iyi ancak pil biraz çabuk gidiyor, ama bahsedildiği kadar rezalet değil gibi, zamanla biraz iyileşebileceğini duydum, telefonun davranışlarıma göre pili optimize etmesi biraz sürüyormuş.
Pili dışındaki özellikerden bahsetmek gerekirse, öncelikle ekran olarak gerçekten başarılı, hem kalite hem de renkler olarak gerçekten çok iyi. 120Hz gerçekten yağ gibi akıyor, animasyonlar da gayet akıcı, gayet de seri çalışıyor cihaz, yaşını belli etmiyor diyebilirim. Bastığım her şey anında tepki veriyor, uygulamalar anında açılıyor, her şey seri çalışıyor, hiçbir şeyde bekletmiyor ve internetteki Geekbench testlerinin çoğundan daha yüksek bir puan aldım. Ayrıca bahsedildiği gibi telefonun cayır cayır yanma durumu yok, evet arkası biraz ısınıyor ama 30-35 dereceyi geçtiğini sanmıyorum, sadece bir ılıklık hissediliyor. Zannedersem zamanla yazılım güncellemeleri ile bu ısınma sorununu bir şekilde toparlamışlar.
Modemi de eski telefonumdan kat kat iyi gibi, normalde 4.5G ile hız testinde 15-20Mbit bazen 30Mbit civarı hız alan biri olarak bu telefonla 110Mbit indirme hızına ulaştım, gerçekten muazzam, telefonumdaki internet evimdeki genişbant internetten daha hızlı şu an
Oyun performansı hakkında fikrim yok, konu başında belirttiğim üzere oyun oynayan biri değilim.
Kamerasından çok memnunum, kedimin fotoğraflarını çekmeyi çok seven biri olarak gerçekten memnun kaldım. Telefoto kamerası gerçekten güzel iş yapıyor, renkler olması gerektiği gibi, fotoğraflar net, gerçekten eski telefonumdan bu telefona geçince aydınlanma yaşadım. Miyop hastalığı olan biri olarak rahatlıkla telefon benim gördüğümden de iyi çekiyor diyebilirim
Ben şu an telefondan aşırı memnunum. "Keşke S24 FE alsaydım" dedirmedi şu ana kadar. S24 FE ile S21 FE arasında kalan ve bütçesini düşük tutmak isteyenler bence tercih edebilir, ama bu benim kişisel fikrimdir. Aşağıda da ekran görüntüleri ile fotoğrafları bulabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2430203Eki Görüntüle 2430204Eki Görüntüle 2430205Eki Görüntüle 2430206Eki Görüntüle 2430208
Eki Görüntüle 2430207