Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. İyi forumlar. Ben şöyle bir şey hazırladım günlük kullanım için. Eksikleri falan varsa yazarsanız sevinirim. Bütçem de 2500-3000 TL.
Kardeşim arkadaşın seçtiği işlemcide zaten grafik işlemcisi var. Adam oyun oynayacağım demiyor zaten bu işlemcideki grafik yongası ona yeter hatta sistem zorlamayan oyunları oynayabilir diye biliyorum. Emin değilim yanlışım varsa affola ama sanırım içerisinde Vega 8 var.
Kardeşim arkadaşın seçtiği işlemcide zaten grafik işlemcisi var. Adam oyun oynayacağım demiyor zaten bu işlemcideki grafik yongası ona yeter hatta sistem zorlamayan oyunları oynayabilir diye biliyorum. Emin değilim yanlışım varsa affola ama sanırım içerisinde Vega 8 var.
Ram gereksiz pahalı olmuş. 50 lira daha koyup 2x8 GB ram alınır.
Ayrıca o anakart yerine Msi B450-A Pro modelini öneririm hemen hemen aynı fiyat ama daha performanslı.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Bunda oyun bile oynayabilirsin rahatça apu yapmana gerek yok.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com