Günlük kullanım için SSD önerisi

Bütçe
350

KULAC

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar. Laptopumda SSD yok. Açılış ve kapanış hızları çok yavaş. Ayrıca programların açılma süreleri, ara ara giren droplar can sıkmaya başladı. Günlük kullanım için NVMe ve SATA M.2 farkı ne kadardır? Gözle görülür bir fark olur mu? Ayrıca 2.5 SATA SSD ile SATA M.2 SSD arasında gözle görülür bir fark oluyor mu?

Ücret olarak maksimum 350 TL'lik bir ürün arıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

SSD ile M.2 SSD arasında gözle görülür farklar var. İlk fark çoğunlukla "boyut" olur. Eğer anakartınız da M.2 desteği olduğuna eminseniz Samsung önerebilirim. Boyut konusunu belirtmemişsiniz.

SSD ile M.2 SSD arasında gözle görülür farklar var. İlk fark çoğunlukla "boyut" olur. Eğer anakartınız da M.2 desteği olduğuna eminseniz Samsung önerebilirim. Boyut konusunu belirtmemişsiniz.

Anakartta M.2 Slotu var ayrıca NVMe desteğide var. Boyut olarak 120 veya 250 GB olabilir. Sadece Windows kuracağım içine.

Günlük kullanıcı için bence M.2 SSD ye gerek yok.
Bütçenize uygun;
Bütçenizi aşan;

M.2 slotunu 120-240GB gibi az alanlar için doldurmaya gerek yok bence. İleride en azından 500GB-1TB bir M.2 alıp takmak daha sağlıklı olur gibi.
Ben bunu öneririm, üstüne biraz daha eklemenize değecektir. Şubattan beri bu ürünü Windows için kullanıyorum. İçinde GTA V'te kurulu.

Yaklaşık 100TL daha ekleyerek 480GB Patriot Burst alabilirsiniz. TBW'si yüksek güzel ve uzun ömürlü bir SSD'dir.
Link

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı