Günlük kullanımda Cryptotab tarayıcısını kullanarak BTC kazanmak

Hocam ben Cryptotab browserdan toplamda 5000 satoshi ödeme aldım.
Sistem dolandırıcı değil fakat yavaş kazanıyorsunuz.
Benim hızım 1500 idi.
Yaklaşık 2-3 ayda kazandım.

Sürekli çalıştırdınız mı? Ve arkadaş ağınız var mıydı?

Boş iş . Hiç uğraşma
Benim bilgisayarım 6000 ile kazıyor. aylık 3 dolar bile kazanamıyor. Varın düşünün ne kadar gereksiz oldugunu.

Konu hakkında düzgün bilgi verip daha sonra referans linki koymanız daha iyi olurdu. Arkadaşın dediği sazan.avi olmuş.

Konu hakkında düzgün bilgi verip daha sonra referans linki koymanız daha iyi olurdu. Arkadaşın dediği sazan.avi olmuş.
Yüzeysel geçmeyi tercih ettim, araştırmak isteyenin arayıp bulabileceğini düşünüyorum. Linkime tıklayıp kullanmasanız da olur tabii. Sadece böyle bir konu açmak ve az ya da çok insanların ne düşündüğünü merak ettim.

Hocam sadece tek cihaz.
Ben evde kullanmadığım bir cihazda yaptım. Günde 8saat falan çalıştı.
Arkadaş ağı yoktu.

Eğer yanlışım varsa düzeltin lütfen;
Ben cpu ile monero kazıyorum rig de,
Şu anda burda yazandan daha fazla kazandırıyor,
Başkalarına referans olmak hariç tabii....

Hocam sadece tek cihaz.
Ben evde kullanmadığım bir cihazda yaptım. Günde 8saat falan çalıştı.
Arkadaş ağı yoktu.

5000 satoshi 2 milyar falan yapıyor yanlış bakmış olabilirim 1-2 ay içinde TL yatırdınız mı hiç? 8000 h/s ile kazıyorum şu an getiri hesaplayabilsem belki hız alırım.

5000 satoshi 2 milyar falan yapıyor yanlış bakmış olabilirim 1-2 ay içinde TL yatırdınız mı hiç? 8000 h/s ile kazıyorum şu an getiri hesaplayabilsem belki hız alırım.

Hiç TL yatırmadım hocam.
Şu an benden birkaç kat hızlı kazıyorsunuz.

DC gelir misiniz? Bilgileri sizden alsam? Bakarsınız ikimiz de kazıma başlarız? Kârlı bir iş ise para yatırabilirim.

Hocam maalesef ben bıraktım satoshileri doğru zamanda çekip dash a çevirmiştim oradanda bayağı kar geldi.
Şu an al-sat yapıyorum.
Ama ekip kurmanız için YouTube'e bununla alakalı bir video çekebilirsiniz.
Para yatırmanızı tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…