ColdCristall Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 397 Makaleler 1 Çözümler 4 10 Nisan 2021 #31 EnverCalis dedi: Hocam maalesef ben bıraktım satoshileri doğru zamanda çekip dash a çevirmiştim oradanda bayağı kar geldi. Şu an al-sat yapıyorum. Ama ekip kurmanız için YouTube'e bununla alakalı bir video çekebilirsiniz. Para yatırmanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... 8000 h/s ile günlük ve aylık kazançlarımı nereden hesaplayabilirim o halde? Bilginiz var mıdır?
EnverCalis dedi: Hocam maalesef ben bıraktım satoshileri doğru zamanda çekip dash a çevirmiştim oradanda bayağı kar geldi. Şu an al-sat yapıyorum. Ama ekip kurmanız için YouTube'e bununla alakalı bir video çekebilirsiniz. Para yatırmanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... 8000 h/s ile günlük ve aylık kazançlarımı nereden hesaplayabilirim o halde? Bilginiz var mıdır?
EnverCalis Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.310 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #32 ColdCristall dedi: 8000 h/s ile günlük ve aylık kazançlarımı nereden hesaplayabilirim o halde? Bilginiz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgim var desem yalan olur. 1 günde ne kadar kazanıyorsunuz. Ortalama
ColdCristall dedi: 8000 h/s ile günlük ve aylık kazançlarımı nereden hesaplayabilirim o halde? Bilginiz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgim var desem yalan olur. 1 günde ne kadar kazanıyorsunuz. Ortalama
ColdCristall Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 397 Makaleler 1 Çözümler 4 10 Nisan 2021 #33 EnverCalis dedi: Hocam bilgim var desem yalan olur. 1 günde ne kadar kazanıyorsunuz. Ortalama Genişletmek için tıkla... Hiç 1 gün tam çalıştırmadım hocam, yarım yarım 194 oldu o kadar.
EnverCalis dedi: Hocam bilgim var desem yalan olur. 1 günde ne kadar kazanıyorsunuz. Ortalama Genişletmek için tıkla... Hiç 1 gün tam çalıştırmadım hocam, yarım yarım 194 oldu o kadar.
EnverCalis Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.310 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #34 ColdCristall dedi: Hiç 1 gün tam çalıştırmadım hocam, yarım yarım 194 oldu o kadar. Genişletmek için tıkla... Yarım derken ne kadar hocam yaklaşık.
ColdCristall dedi: Hiç 1 gün tam çalıştırmadım hocam, yarım yarım 194 oldu o kadar. Genişletmek için tıkla... Yarım derken ne kadar hocam yaklaşık.
ColdCristall Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 397 Makaleler 1 Çözümler 4 10 Nisan 2021 #35 EnverCalis dedi: Yarım derken ne kadar hocam yaklaşık. Genişletmek için tıkla... Araştırma yaptım, gereksiz gösteriyor haftada 3 TL falan kazanmak hiç gerek yok. NiceHash bakacağım biraz GTX 1650 4 GB laptop ile yapıyorum. i7 10750H işlemcili olanından.
EnverCalis dedi: Yarım derken ne kadar hocam yaklaşık. Genişletmek için tıkla... Araştırma yaptım, gereksiz gösteriyor haftada 3 TL falan kazanmak hiç gerek yok. NiceHash bakacağım biraz GTX 1650 4 GB laptop ile yapıyorum. i7 10750H işlemcili olanından.
EnverCalis Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.310 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #36 ColdCristall dedi: Araştırma yaptım, gereksiz gösteriyor haftada 3 TL falan kazanmak hiç gerek yok. NiceHash bakacağım biraz GTX 1650 4 GB laptop ile yapıyorum. i7 10750H işlemcili olanından. Genişletmek için tıkla... Ravencoin kazabilirsiniz. İyi günler
ColdCristall dedi: Araştırma yaptım, gereksiz gösteriyor haftada 3 TL falan kazanmak hiç gerek yok. NiceHash bakacağım biraz GTX 1650 4 GB laptop ile yapıyorum. i7 10750H işlemcili olanından. Genişletmek için tıkla... Ravencoin kazabilirsiniz. İyi günler
claudespeedtr Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.780 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #37 Öğrendiniz ya hemen her forumlarda açın refli linklerinizle..