Günümüz dolar kuru ile sistem toplamak mantıklı mı?

Yani o zaman 3 TL olacaksa şimdi toplamak daha mantıklıdır. Ama belli olmaz belki de düşer.

Bu yaz ayı içerisinde dolar en düşük 15/05/2015 tarihte idi. Şuanda MSI GTX970 fiyatıyla dediğim tarih fiyatına baktığımda 100tl fark gözüküyor böyle giderse daha da çok fırlıyacak.

Hükümet kurulursa bir nebze düşer. Kurulur mu bilinmez, seçime kalırsak zaten hiç umutlanmayın.

Ben toplayacaktım vaz geçtim. Seneye yurt dışından toplamayı düşünüyorum. Gayet mantıksız olur şu anda sistem toplamak.

Yurt dışında toplamak derken zaten amazondan buraya getirirken parçaları daha fazla bi fiyata gelmiş oluyor

Ben öyle bir zamanda topladım ki kendimi 10 yıllık ekonomici gibi hissediyorum. 2.75den 2.64e düşmesini bekledim. Uzun bir süre 2.75-70 civarı seyretti. Koalisyon görüşmeleri doları düşürdü, fakat ortalığın kızışacağı hafiften belliydi sanki. Bende aceleyle 2.64 iken Suruç patlamasından 1-2 gece önce aldım bilgisayarımı. Şuan 2.80. Arkadaşa al bak sonra canın yanar demiştim dinlemedi, şimdi olsun ben alacağım diyor. Ama içi nasıl yanıyordur kim bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…