Günümüz ilişkileri hakkındaki yorumlama

İlişkim biteli henüz bir hafta oldu, ama profilinde hemen bir tarih paylaştığını gördüm. O tarih, birlikte olduğumuz zamanlara denk geliyor. Demek ki aldatılmışım.

Allah burada bunları yazdığına pişman etmesin kardeşim, ne diyelim.
Ama çok ilginç hikaye. Bide 14 yaşında ki veledin de Roblox'ta siyasi propaganda yapması da ayrı mevzu ha.
Hocam anlamadım pişmanlık kısmını. Neden pişman olayim ki? Bilmediğim bir konu var ise uyarır mısınız kaldırayım mesajı. Nazar değipte ayrılmak istemiyorum.

Hocam anlamadım pişmanlık kısmını. Neden pişman olayim ki? Bilmediğim bir konu var ise uyarır mısınız kaldırayım mesajı. Nazar değipte ayrılmak istemiyorum.
Hayır hocam, ilişkinizin güzelliğinden ve kız arkadaşınızın size olan güzel etkilerinden bahsetmişsiniz, bende inşallah ilerde size bir yanlış yapmaz ve bir zamanlar ne kadar iyi bir kız arkadaşa sahip olduğunuzu düşündüğünüze pişman olmazsınız diye güzel dileklerimi iletmek istedim.

@The Notorious hocam sizin oldu mu bugüne kadar?
Hocam 4 yıla yakındır bir birlikteliğim var. Karşı cins ile gayet güzel iletişim kursam bile genelde hiç ilişki yapmayı tercih eden bir insan olmadım. O yüzden kendisi benim, bende onun ilk ilişkisiyim.

Çok teşekkür ederim hocam değerli düşünceleriniz için. Umarım hepimiz doğru kızı buluruz. Allah cümlemize nasip etsin.

Allah ayırmasın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…