Günümüzde Apple iPhone 13 alır mıydınız?

Peki, "almam" diyenler neden almazdı? Mesela bazı konularda görüyorum; iPhone 12, ikinci el, "al geç". iPhone 13 Pro Max, ikinci el, "al geç". İkinci el iPhone 12 Pro Max, "al geç" diyorlar. Bu fiyat bandında telefon sorulunca, peki, ne kadar mantıklı ve neden tercih edilmez, alınmaz?

Eski sayılır artık, ve 60Hz. O fiyat bandındaki Android'ler daha iyiler.

Fosil telefon olduğu için.

Hocam en büyük neden eski olması, 4 nesil eski telefona 30k vermem asla. 60Hz bir ekranı var, ben her ne kadar takmasam da bir eksidir. Ve düz model, düz modellere sıcak bakmıyorum.

Dostum bir kere cihazlar eski 5-6 yıllık.

İkincisi nasıl Samsung tarafında (S) serisi telefonlar iyiyse, İPhone tarafında da (Pro) modelleri iyi.

Düz baz modeller de çoğunlukla sorun çıkıyor ya batarya şikayetleri ya da ısınma.

Bunu her konuda söylüyorum ama kuzenim daha 2 ay öncesine sıfır düz baz İPhone 13 alıp üstüne de kasko yaptırmış 40 bin TL gelmiş ve şu an da başladı şarj ve ısınma şikayetlerine.

Kasko kadar boş bir şey yok ya .

Ben almam diyorum direkt. Telefonum ne kadar süre götürecek beni, merak ediyorum.
Örneğin, 28’i çıktı aldım, bir sonraki yıl 29’u çıktı, öncekini satıp üstüne ekleyip bunu aldım. Fuzuli yani gereksiz geliyor bana.

İphone kullanıcısına honor samsung falan önermek baya komik bence. İphone 13, 1-2 seneye değiştiririm telefonu şuan. Mediamarket eski iphone götürünce güzel fiyattan hem alıp hem üzerine destek yapıyor. İphone 11 verip 20k ya 3 taksit ile almıstık. (ticari kart 0 faiz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…