Günümüzde bilgisayar alınır mı?

Safa T

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, KYK parası ile PC almayı düşünüyorum şu an 12 bin TL var elimde aşağıda koyduğum link teki PC almayı düşünüyordum her ay 1250 TL yatıyor ve fiyatlar artar mı bilmiyorum. Biraz bekleyip daha iyisini alayım yoksa bunu mu alayım, ne dersiniz? Şu an üstüne fazla para ekleyemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parayı eğitiminiz için kullanın bence 3 ay sonra ne ile karşılaşacağınız belirsiz elinizde paranız olur. Ha derseniz ki öyle bir şey olursa bilgisayarı tekrar satarım alın o zaman.

Parayı eğitiminiz için kullanın bence 3 ay sonra ne ile karşılaşacağınız belirsiz elinizde paranız olur. Ha derseniz ki öyle bir şey olursa bilgisayarı tekrar satarım alın o zaman.

Teşekkürler arkadaşlar.

Üniversiteye gidip KYK kredisi alıyorum bende bence bu devirde PC alınmaz. Ben gidip laptop aldım GeForce NOW kullanıyorum laptop 5bin TL. Tavsiye ederim.

Bu listeye göre işlemci upgrade i mümkün lakin bunun yanında PSU nuzuda upgrade yapmanız gerekebilir. Daha sonra üst model işlemciye geçerim dereniz uygun bir fiyat gibi duruyor.

İlerde ne olacağı belli olmaz. Dolar zaten 25 olucak mühendislik okuyorsan zaten lazım al geç bence.

Bende bu sistemi almayı düşünüyorum bende kararsızım bütcelerimiz aynı sanırım alabileceğimiz en iyi sistem bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…