Günümüzde com.tr.t.c.'ya da tr.t.c. uzantılı site kurulabilinir mi?

ocaloguzkaan

Hectopat
Daha fazla  
Eskiden com.tr.tc diye siteler görüyordum. Günümüzde böyle bir site kurulabilir mi?

Com.tr.tc baya uzuyor. Com.tc var daha kısa yada com.tr var daha akılda kalır. Sizin bahsettiğiniz ücretsiz site açma servisi gibi birşeymiydi?

Com.tr.T.C. Bayağı uzuyor.com. T.C. Var daha kısa ya da com.tr var daha akılda kalır. Sizin bahsettiğiniz ücretsiz site açma servisi gibi bir şey miydi?

Evet galiba ücretsiz site açma sitesi. Benzerini buldum galiba. tr.gg site almamızı sağlıyor siteniz.tr.gg diye.

Evet galiba ücretsiz site açma sitesi. Benzerini buldum galiba. tr.gg site almamızı sağlıyor siteniz.tr.gg diye.
Evet tr.gg bende kullanmıştım, hatta ilk sitemdi ve beni bu işlere itti. Evet kod biglisi v.s bilmeden rahatlıkla site açmamızı sağlıyordu. Tabi ben bunu 13-14 yıl önce kullanıyordum şuan ne durumdadır bilemiyorum. Sitemize kendileri bir adet reklam ekiyorlardı ozamanlar. İsmi bedava sitem'di.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…