Arkadaşlar, ses kasmaya önem veriyorum; mesela adamın soldan geldiğini tam olarak bilmem gerek. Bana hissettirmesi lazım, yani kulaklığın. Müzik önemli değil, bass konusu sıkıntıymış diye duydum. Beni ilgilendiren kısım düşmanın hareketlerini iyi tanımlayabilmem. Eğer kulaklık bu olayı iyi yapıyorsa, arkadaşımdan 2000 TL'ye alacağım. Alınır mı sizce günümüzde?
Arkadaşın ne zamandır kullanıyor? İkinci el için 2000 verilmez buna söyleyeyim.
Ve halen taş gibi kulaklık 5 seneyi geçik kullandım geçen ay Cloud 3 Wireless geçtim ve rahatlıkla söyleyebilirim Cloud 2 daha iyi kulaklık.
Arkadaşın ne zamandır kullanıyor? İkinci el için 2000 verilmez buna söyleyeyim.
Ve halen taş gibi kulaklık 5 seneyi geçik kullandım geçen ay Cloud 3 Wireless geçtim ve rahatlıkla söyleyebilirim Cloud 2 daha iyi kulaklık.
2023 Kasım ayında alınmış pek kullanılmadığını söyledi aslında ama bilemedim değer mi 2 k ya bu kulaklık işimi görürmü ses kasmakta ses kasmak benim içim asıl önemli olan şey çünkü
daha yeni sayılır aslında 2023 Kasım ayında alınmış pek kullanılmamış zaten
2023 Kasım ayında alınmış pek kullanılmadığını söyledi aslında ama bilemedim değer mi 2 k ya bu kulaklık işimi görürmü ses kasmakta ses kasmak benim içim asıl önemli olan şey çünkü
daha yeni sayılır aslında 2023 Kasım ayında alınmış pek kullanılmamış zaten
Kulaküstü yerine Hyperx cloud earbuds da alabilirsiniz ama birincisi olacak yeni çıkan değil. Earbuds ses karakterinden empedansına kadar tamamen ayak sesi silah sesi yön belirleme için üretilmiş arada bi denge kurulmamış müzikte falan iğrenç bir sesi var sadece rekabetçi oyun için bende var ne denesem böyle ses kasılan bişey bulamadım. Hele pubg mobilde en karmaşık gürültünün içinde en kısık ayak sesini bile belirginleştiriyor.
Yeni modeller medya tüketimine de önem verdiği için artık ses kasma performansı biraz eski modellerde kaldı gibi. Bi ton türk pubg mobil esporcu var ikisine de sahip hep earbudsı kullanıyorlar genelde.
Arkadaşlar, ses kasmaya önem veriyorum; mesela adamın soldan geldiğini tam olarak bilmem gerek. Bana hissettirmesi lazım, yani kulaklığın. Müzik önemli değil, bass konusu sıkıntıymış diye duydum. Beni ilgilendiren kısım düşmanın hareketlerini iyi tanımlayabilmem. Eğer kulaklık bu olayı iyi yapıyorsa, arkadaşımdan 2000 TL'ye alacağım. Alınır mı sizce? Günümüzde?
Type-C desteği de mevcut basslar hari. Süper kulaklık kendim kullanıyorum ses kartı var Cloud 2 o fiyata alınmaz Cloud 3 2700'e mevcut iken. Mikrofon konusunda Cloud 3 kendi klasmanında bayağı iyi.
Type-C desteği de mevcut basslar hari. Süper kulaklık kendim kullanıyorum ses kartı var Cloud 2 o fiyata alınmaz Cloud 3 2700'e mevcut iken. Mikrofon konusunda Cloud 3 kendi klasmanında bayağı iyi.