Günümüzde iPhone 5S Alınır mı?

Jean_Valjean

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar eski telefonum S3 mini'nin anakartı çöp olduğu için yeni bir telefon alacağım. Neredeyse 1500 TL bütçedeki bütün cihazlara baktım aklımda Sony Xa ve Asus Zenfone 3 Laser modelleri vardı, bir de İphone 5s. Asus modeli çok büyük geliyor ben açıkcası küçük ekran seviyorum o yüzden 5S alacağım ama fiyatı hem biraz daha pahalı (diğerlerine göre) hem de 2013 yılında çıkmış bir telefon. Arada müzik dinlerim bir de günde en fazla 30dk oyun oynarım, sosyal medya kullanırım sizce alayım mı İphone 5s?

Küçük ekran sevdiğine göre al ozaman küçük ekran sevdası yoksa kesinlikle 1500tl'ye kat kat iyi telefonlar var.

2. el alınacaksa alınır. Şahsen kullanıyorum. Elime tam oturuyor ve bana göre stabilitesini hala koruyor. Ancak sıfır alınacaksa daha iyi cihazlar var.

Merhaba arkadaşlar bende aynı şekilde fiyatı en fazla 1500 olacak şekilde bir telefon arıyorum.LG 4, Gm5+ veya sony xpreia x beğendiklerim.Bunlar arasında hangisini önerirsiniz?Ekranı en fazla 5 inç olmasını istiyorum ama telefona göre değişebilir.Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…