Günümüzde ön ödemeli kart kullanmak ne kadar mantıklı?

576864

Kilopat
Makaleler
3
2023 yılında her bankada kullanılabilen limit sınırı olmayan kart var mı? Limit sınırı derken yüklerken ve yüklediğin kadar harcama limiti gibihangi kartların avantajı var hangisi kesinlikle alınmaz?

Ben uzun zamandır banka kartı olarak yapıkredi kullanıyorum ne varsa onu harcıyorsun.Diğer türlü istersen kredi kartı yine alabilirsin.

2023 yılında her bankada kullanılabilen limit sınırı olmayan kart var mı? Limit sınırı derken yüklerken ve yüklediğin kadar harcama limiti gibihangi kartların avantajı var hangisi kesinlikle alınmaz?

Papara alabilirsiniz ön ödemeli kart 2023 yılında kullanmak pek mantıklı olmasa da kredi kartı herkes alamıyor.

Kredi karti kullanmaktan daha mantıklı banka kartı, borç ödemek veya borç almak çok saçma bir şey. Mecbur değilsen. Bir kereden bir şey olmaz deyip başlıyorsun sonunu getiremiyorsun sigara gibi.

Nays nimet, aranan kan, hızır. Öyle mükemmel bir şey.
Şu ana kadar bakkal, lokanta e ticaret her şeyimi oradan yapıyorum 900TL'den fazla geri ödeme aldım( resim atarım isteyene)
Nays bal.

Bildiğim kadarıyla İninal aralarındaki en sıkıntılı olanı. Size göre sıkıntılı veya kullanılması gereksiz dediğiniz kart var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…