Günümüzde Windows 7 kullanan var mı?

Hocam Windows 7'nin hiçbir avantajı yok belki bilgisayar kötü diye Windows 7 kullanan vardır ama onun dışında hiçbir şey yapamazsın.

Hiçbir program kurulamıyor hack bir yazılımla Windows 11 olarak göstermek mümkün olmalı ki program kurabilelim bilen varsa yazsın. Eski dizüstü bilgisayara kurdum Firefox bile uyumsuz dedi.

Hiçbir program kurulamıyor hack bir yazılımla Windows 11 olarak göstermek mümkün olmalı ki program kurabilelim bilen varsa yazsın. Eski dizüstü bilgisayara kurdum Firefox bile uyumsuz dedi.

Mypal tarayıcısını indirip USB'ye atıyordum. Windows 7 kurduktan sonra ise ilk mypalı kurup sonra Google Chrome'u kuruyordum.

Şu an dualboot yapıyordum eski kasa bilgisayarıma yani nostalji için kurdum Windows 10'nun yanına CS:GO, GTA4 gibi eski oyunları test edeceğim.

Mazisine düşgün birisi kullanılır bence onun dışında sistemi Windows 10 destekliyorsa kullanan olmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…