Abi ben bunları görünce tüğlerim diken kesiliyor, tiksiniyorum resmen türkçe pop'dan. İşin kötüsü o kadar fazla şarkı dinledim ki artık bulmakta sıkıntı çekiyorum, 1 saatlik heijan burası bağcılar açıyorum tüm gün onu dinliyorum tekrar tekrar. Bağımlılık yapıyor abi...
Arkadaşlar, bence Gülşen ablaya haksızlık ediyorsunuz. Bangır bangır'ı şahsen çok beğeniyorum. Ayrıca adı da hiç fena değil bence. Tabi zevk işi bu, tartışılmaz yani.
Arkadaşlar, bence Gülşen ablaya haksızlık ediyorsunuz. Bangır bangır'ı şahsen çok beğeniyorum. Ayrıca adı da hiç fena değil bence. Tabi zevk işi bu, tartışılmaz yani.
Hiç yaratıcı değiller, beyinleriyle düşündüklerini sanmıyorum, "aman ben yapayım da bu salaklar dinler 2-3 tane açık kıç koyarım göğüs falan adı önemli değil" havasındalar sanki. Ya türkü dinle ya da yabancı müzik.
Hiç yaratıcı değiller, beyinleriyle düşündüklerini sanmıyorum, "aman ben yapayım da bu salaklar dinler 2-3 tane açık kıç koyarım göğüs falan adı önemli değil" havasındalar sanki. Ya türkü dinle ya da yabancı müzik.
@I3eyaz, o konuda haklısın. Klibi hesaba katmadan yorum yapmıştım. Zaten aile ortamında o kilibi izlemek cesaret ister.
Mp3 olarak güçlü bir ses sisteminde dinlediğinizde gayat hoş çalıyor ama.