Maestro2506 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 614 27 Temmuz 2022 #1 Selam dostlar. Gününüz nasıl geçti? Biraz sohbet edelim Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2022
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #2 Maestro2506 dedi: Selam dostlar. Gününüz nasıl geçti? Biraz sohbet edelim Genişletmek için tıkla... Günüm geçmedi diyebilirim saat 3 gibi uyandım.
Maestro2506 dedi: Selam dostlar. Gününüz nasıl geçti? Biraz sohbet edelim Genişletmek için tıkla... Günüm geçmedi diyebilirim saat 3 gibi uyandım.
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #3 Yani ne kötü ne de iyiydi yaz tatilinin geçtiği boş bir gündü benim için.
Maestro2506 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 614 27 Temmuz 2022 #4 Silinen üye dedi: Günüm geçmedi diyebilirim saat 3 gibi uyandım. Genişletmek için tıkla... CanK26 dedi: Yani ne kötü ne de iyiydi yaz tatilinin geçtiği boş bir gündü benim için. Genişletmek için tıkla... Bu aralar erken uyanıp sıcak bişeyler içiyorum çok güzel oluyor. Benimde maalesef evde ancak bu kadar oluyor. 4 katlı bir evde otursan bile sıkılıyorsun
Silinen üye dedi: Günüm geçmedi diyebilirim saat 3 gibi uyandım. Genişletmek için tıkla... CanK26 dedi: Yani ne kötü ne de iyiydi yaz tatilinin geçtiği boş bir gündü benim için. Genişletmek için tıkla... Bu aralar erken uyanıp sıcak bişeyler içiyorum çok güzel oluyor. Benimde maalesef evde ancak bu kadar oluyor. 4 katlı bir evde otursan bile sıkılıyorsun
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 27 Temmuz 2022 #5 Nasıl desem, öncekiyle aynıydı; kopyala yapıştır aynı şeyler, monoton hayatı olan iş ve ev arasında giden sıradan birisiyim.
Nasıl desem, öncekiyle aynıydı; kopyala yapıştır aynı şeyler, monoton hayatı olan iş ve ev arasında giden sıradan birisiyim.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #6 Tüm gün evde oturup, geçen hafta olanları düşünerek uyumaya çalıştım. Neyse ki elraen The quarry diye bir oyun atmış
Tüm gün evde oturup, geçen hafta olanları düşünerek uyumaya çalıştım. Neyse ki elraen The quarry diye bir oyun atmış
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 27 Temmuz 2022 #7 Monoton. Yaz tatilinde hiç bir şey yapmadan boş boş oturuyorum. Ya dizi/film izliyorum ya da Technopat Sosyal'de falan geziyorum.
Monoton. Yaz tatilinde hiç bir şey yapmadan boş boş oturuyorum. Ya dizi/film izliyorum ya da Technopat Sosyal'de falan geziyorum.
Maestro2506 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 614 27 Temmuz 2022 #8 Greenville dedi: Tüm gün evde oturup, geçen hafta olanları düşünerek uyumaya çalıştım. Neyse ki elraen The quarry diye bir oyun atmış Genişletmek için tıkla... Çok beğendim bende oyunu. zValiant dedi: Monoton. Yaz tatilinde hiç bir şey yapmadan boş boş oturuyorum. Ya dizi/film izliyorum ya da Technopat Sosyal'de falan geziyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım yarın daha iyi olur günün.
Greenville dedi: Tüm gün evde oturup, geçen hafta olanları düşünerek uyumaya çalıştım. Neyse ki elraen The quarry diye bir oyun atmış Genişletmek için tıkla... Çok beğendim bende oyunu. zValiant dedi: Monoton. Yaz tatilinde hiç bir şey yapmadan boş boş oturuyorum. Ya dizi/film izliyorum ya da Technopat Sosyal'de falan geziyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım yarın daha iyi olur günün.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 27 Temmuz 2022 #9 Güzel geçti. Psikiyatriye gittim, babama yardım ettim. Şu an evdeyim.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #10 550519 dedi: Psikiyatriye gittim. Genişletmek için tıkla... Özel değilse, herhangi bir katkısı oluyor mu?
550519 dedi: Psikiyatriye gittim. Genişletmek için tıkla... Özel değilse, herhangi bir katkısı oluyor mu?