BigChickenShaq Centipat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #1 Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e bir uçuşum var. Ama uçak gece 3'te inecek. O saatte ne yapabilirim? Sabaha kadar ne yapayım?
Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e bir uçuşum var. Ama uçak gece 3'te inecek. O saatte ne yapabilirim? Sabaha kadar ne yapayım?
technope Hectopat İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.015 Çözümler 11 3 Kasım 2022 #2 Havalimanında uyuyabilirsin dinlenmek adına. Telefon meselesi mi?
BigChickenShaq Centipat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #3 Tam olarak değil ama gitmişken bi gözden geçireceğim o fikri de.
adrwx Centipat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 517 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #4 BigChickenShaq dedi: Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e bir uçuşum var. Ama uçak gece 3'te inecek. O saatte ne yapabilirim? Sabaha kadar ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Otel ?
BigChickenShaq dedi: Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e bir uçuşum var. Ama uçak gece 3'te inecek. O saatte ne yapabilirim? Sabaha kadar ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Otel ?
BigChickenShaq Centipat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #5 3'te inip birkaç saat için otele para vermek istemiyorum ama düşünülebilir.
hyg Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 450 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #6 Ne yaptınız? Aynı durumdayım.
BigChickenShaq Centipat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #7 hyg dedi: Ne yaptınız? Aynı durumdayım. Genişletmek için tıkla... Havalimanının gidiş terminaline geçip köşedeki kafeye oturdum. Otobüs saatini bekledim 3-4 saat.
hyg dedi: Ne yaptınız? Aynı durumdayım. Genişletmek için tıkla... Havalimanının gidiş terminaline geçip köşedeki kafeye oturdum. Otobüs saatini bekledim 3-4 saat.
hyg Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 450 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #8 BigChickenShaq dedi: Havalimanının gidiş terminaline geçip köşedeki kafeye oturdum. Otobüs saatini bekledim 3-4 saat Genişletmek için tıkla... Priz ve Wifi varsa sıkıntı olmamıştır.
BigChickenShaq dedi: Havalimanının gidiş terminaline geçip köşedeki kafeye oturdum. Otobüs saatini bekledim 3-4 saat Genişletmek için tıkla... Priz ve Wifi varsa sıkıntı olmamıştır.
BigChickenShaq Centipat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #9 hyg dedi: Priz ve Wi-Fi varsa sıkıntı olmamıştır. Genişletmek için tıkla... İnterneti indikten sonra terminalden SIM kart alarak hallettim. Prizlerde vardı kafede.
hyg dedi: Priz ve Wi-Fi varsa sıkıntı olmamıştır. Genişletmek için tıkla... İnterneti indikten sonra terminalden SIM kart alarak hallettim. Prizlerde vardı kafede.