Gürcistan'da kullanmak için 1 haftalık hat nasıl alınır?

Fey_01

Kilopat
2 hafta sonra 1 gece konaklamalı, 2 gün olacak şekilde bir tur düşünüyorum. Çok önemli olmasa da gün içinde kullanmak için internet almak istiyorum. Magticom diye bir sitede 1 haftalık sınırsız internet 9lari. Sistem nasıl aydınlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gittiğinizde havaalanından ya da şehir merkezinden SIM kart alabilirsiniz.

Ben en son tam 1 sene önce uğraşmaktan vazgeçip hattımı yurtdışı kullanıma açıp günlük 180 TL'ye kendi paketimi kullanmıştım. Operatörünüze sorun, bazen 3-5 lira için uğraşmaya değmiyor.

Turkcell de 500 mb bir hafta süresi var 400 TL sizce normal mi (Keşke milletvekili olsam)

Turkcell de 500 mb bir hafta süresi var 400 TL sizce normal mi (Keşke milletvekili olsam)
500 mb hemen biter. 2 gece için Turkcell hattınızı yurtdışı dolaşıma açmanız daha mantıklı. 8 gece Hollanda'da kullandım. Kendi paketimde ne varsa acımasızca sömürdüm.

500 MB hemen biter. 2 gece için Turkcell hattınızı yurt dışı dolaşıma açmanız daha mantıklı. 8 gece Hollanda'da kullandım. Kendi paketimde ne varsa acımasızca sömürdüm.

Tarifen yurt dışında geçerli avantaj diye bir paket var 1 gün geçerli fiyatı 250 TL iki günlük olunca 500 TL tutuyor benim için daha mantıklı.

5ber-sim, kullanıp atmalık havaalanında olan hatlar. Yerel bölgelerden alınabilecek hatlar Vs Vs diye gider. Zamanında savaş yokken lifecell 40gb yanlış değilsem 60₺ydi Ukrayna'da, Gürcistan da d a varsa oradan alıp geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…