Gürcistan'dan alınan PS5'e vergi ödenir mi?

Ödüyorsunuz, ancak vatandaş olmadığınız için devlet gümrük dairesinde (sınırda) geri iade alıyorsunuz. 160-210 lari arası geri alıyorsunuz.

Sizin daha önce bilgilendirme amaclı açtığınız alınıp alınmayacak modelleri inceledim CFI-1218a CFI-1216a
Modellerinden birini istiyorum.

Sizin daha önce bilgilendirme amaclı açtığınız alınıp alınmayacak modelleri inceledim CFI-1218a CFI-1216a

Umarım bulursunuz ama bulamazsanız CFI-12XXA-B olması yeterli. CFI 12 ile başlamalı.

gürcistan'da hangi mağza üzerinden alıcaksınız

Hocam çok teşekkür ederim şu an sarp sınır kapısına gitmek için otobüse bindin hopadayım.

Şansına da bugün burada hava yağmurlu inşallah sıkıntısız halletmiş olursun. Tax Free beklemek gerçekten zor çünkü sadece bir kişi bakıyor.

Aldınız mı? Aldıysanız hangi mağaza üzerinden kaç lari ye aldınız.Kalabalik miydi bilgi verebilir misiniz?

Umarım bulursunuz ama bulamazsanız CFI-12XXA-B olması yeterli. CFI 12 ile başlamalı.

CFI-1200a modelini aldım haber vereyim istedim iş görür değil mi hocam.?

Hocam dönüştürücüyü unutmuşum ben eve geldim yeni fark ettim hangi ülkenin dönüştürücüsü lazım buna?

Dosya Ekleri

• IMG_1992.jpeg
    99,3 KB · Görüntüleme: 125
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…