Gürcistan'dan PC alınır mı?

Eğer fiyatı uygun oluyor ise alınır elbette. Orada fiyatlar nasıldır bilmiyorum ama Türk Lirası ile Gürcistan Larisi arasında çok fark yok.

Orasıda dolar kuru üzerinden ithal edeceği için size de dolar kuru üzerinden satar diye tahmin ediyorum yanlışsam düzeltin lütfen.
Bu arada hocam şahsen bana vermediler ama 2 kapı arasında sigara paketlerinin, çantaların içine uyuşturucu saklayıp geçirmeye çalışıyorlar kasanın içinde bir şey bulursan polise git :D (kendi gözlerimle Gürcistan da gördüm)

Son düzenleme:
Ev arkadaşımın babası Azerbaycan'dan uçakla Almanya'ya gidiyor. Hasarlı arabalar orada bedavadan az pahalı neyse arabayı alıyor, içini dolduruyor, bir ton malzemeyle gümrükte kontrole giriyor, almayan oluyor, defalarca girip çıkıyor, eninde sonunda her seferinde o kadar malzemeyi vergisiz kayıtsız ülkeye sokuyor. Arabanın tamirini de burada yaptırıp geri Azerbaycan'a götürüp satıyor. Ve her seferinde bir ton malzemeyle geçiyor. Yani her türlü getirirsin ama öyle kargoyla olmaz, arabayla geçirmen lazım. Memurlar getirilmesi yasak olmayan şeyleri anlamıyor ve takmıyor.

Son düzenleme:
Ev arkadaşımın babası Azerbaycan'dan uçakla Almanya'ya gidiyor. Hasarlı arabalar orada bedavadan az pahalı neyse arabayı alıyor, içini dolduruyor, bir ton malzemeyle gümrükte kontrole giriyor, almayan oluyor, defalarca girip çıkıyor, eninde sonunda her seferinde o kadar malzemeyi vergisiz kayıtsız ülkeye sokuyor. Arabanın tamirini de burada yaptırıp geri Azerbaycan'a götürüp satıyor. Ve her seferinde bir ton malzemeyle geçiyor. Yani her türlü getirirsin ama öyle kargoyla olmaz, arabayla geçirmen lazım. Memurlar getirilmesi yasak olmayan şeyleri anlamıyor ve takmıyor.
Bavul ticareti deniyor yaptığına kısaca.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı