Gürcistan'dan PC alınır mı?

ghostscren4512

Femtopat
Daha fazla  
Gürcistan Batum'da bir tanıdığım var ve ucuza Gaming PC almayı düşünüyorum, önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer fiyatı uygun oluyor ise alınır elbette. Orada fiyatlar nasıldır bilmiyorum ama Türk Lirası ile Gürcistan Larisi arasında çok fark yok.

Orasıda dolar kuru üzerinden ithal edeceği için size de dolar kuru üzerinden satar diye tahmin ediyorum yanlışsam düzeltin lütfen.
Bu arada hocam şahsen bana vermediler ama 2 kapı arasında sigara paketlerinin, çantaların içine uyuşturucu saklayıp geçirmeye çalışıyorlar kasanın içinde bir şey bulursan polise git (kendi gözlerimle Gürcistan da gördüm)

Son düzenleme:
Gümrükte ne olacak? Direkt kasayı arabanın arkasına atması lazım. Kutu falan getirmeden. Hazır toplanmış kasa.

Ev arkadaşımın babası Azerbaycan'dan uçakla Almanya'ya gidiyor. Hasarlı arabalar orada bedavadan az pahalı neyse arabayı alıyor, içini dolduruyor, bir ton malzemeyle gümrükte kontrole giriyor, almayan oluyor, defalarca girip çıkıyor, eninde sonunda her seferinde o kadar malzemeyi vergisiz kayıtsız ülkeye sokuyor. Arabanın tamirini de burada yaptırıp geri Azerbaycan'a götürüp satıyor. Ve her seferinde bir ton malzemeyle geçiyor. Yani her türlü getirirsin ama öyle kargoyla olmaz, arabayla geçirmen lazım. Memurlar getirilmesi yasak olmayan şeyleri anlamıyor ve takmıyor.

Son düzenleme:
Bavul ticareti deniyor yaptığına kısaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…