Gürcistan'dan PS 5 almak

TheHyperX00

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda Gürcistan'dan PS 5 almayı düşünüyorum. PS 5 Slim CD'li versiyonu 1559 LARI ve bir de siyah renk kol alacağım, o da 180 LARI. İlk olarak, tax free ile bu dediklerim kaç TL'ye tekabül ediyor? Bir de bir inceleme videosunda duydum; aldıktan sonra kutudan çıkarıp test ediliyormuş. Bu doğru mudur? Çünkü daha iyi olur, bir daha git gel masrafı olur. Alta mağazasından alacağım. Tek merak ettiklerim bunlar. Zaten Rize'de yaşıyorum, git gel açısından masraf olmayacak pek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabilirsin uyguna gelir ama garantisi sıkıntı olacaktır, garanti için Gürcistan'a gitmen gerekebilir Sony uluslararası garanti sağlamıyor. Konudan bağımsız yeni gördüm de Türk lirası lari karşısında ne kadar değer kaybetmiş... En son gittiğimde 100 lira verip 90 lari almıştım.

Garanti konusunda bende düşünüyorum hocam ama orada ürünü aldıktan sonra kontrol ediyorlarmış kutuyu açıp sonra kapatıp tax Free etiketi koyuyolarmış tax Free için kutunun açılmamış olması lazım diyebiliyorum ama artık nasıl bir şeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…