MuhammetKa Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar Gürcistan da PS5 Slim 1TB fiyatları oldukça uygun. Sizce alınır mı? Vergi iadesi durumu çok daha uyguna getirttiriyor.
Arkadaşlar Gürcistan da PS5 Slim 1TB fiyatları oldukça uygun. Sizce alınır mı? Vergi iadesi durumu çok daha uyguna getirttiriyor.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 8 Haziran 2025 #2 Alınır iyi fiyata geliyor.
K kadirbgcii Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 816 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #3 MuhammetKa dedi: Arkadaşlar Gürcistan da PS5 Slim 1TB fiyatları oldukça uygun. Sizce alınır mı? Vergi iadesi durumu çok daha uyguna getirttiriyor. Genişletmek için tıkla... Alınır.
MuhammetKa dedi: Arkadaşlar Gürcistan da PS5 Slim 1TB fiyatları oldukça uygun. Sizce alınır mı? Vergi iadesi durumu çok daha uyguna getirttiriyor. Genişletmek için tıkla... Alınır.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.521 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #4 MuhammetKa dedi: Arkadaşlar Gürcistan da PS5 Slim 1TB fiyatları oldukça uygun. Sizce alınır mı? Vergi iadesi durumu çok daha uyguna getirttiriyor. Genişletmek için tıkla... Yolunuz düşerse tabii ki.
MuhammetKa dedi: Arkadaşlar Gürcistan da PS5 Slim 1TB fiyatları oldukça uygun. Sizce alınır mı? Vergi iadesi durumu çok daha uyguna getirttiriyor. Genişletmek için tıkla... Yolunuz düşerse tabii ki.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #5 Ben cin den almıştım gayet iyi ucuzada geliyor 500$ fln galiba. Tek sıkıntısı garantisi gurcistanda olacak ama tr dede yaparlar herhalde
Ben cin den almıştım gayet iyi ucuzada geliyor 500$ fln galiba. Tek sıkıntısı garantisi gurcistanda olacak ama tr dede yaparlar herhalde
K kadirbgcii Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 816 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #6 bbnoS dedi: Ben cinden almıştım gayet iyi ucuzada geliyor 500$ falan galiba. Tek sıkıntısı garantisi Gürcistan da olacak ama TR dede yaparlar herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam kolay kolay bozulan bir alet değil bir akrabam fat kasayı Avrupa'dan almıştı 2.5 sene önce hiçbir sorunu yok daha.
bbnoS dedi: Ben cinden almıştım gayet iyi ucuzada geliyor 500$ falan galiba. Tek sıkıntısı garantisi Gürcistan da olacak ama TR dede yaparlar herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam kolay kolay bozulan bir alet değil bir akrabam fat kasayı Avrupa'dan almıştı 2.5 sene önce hiçbir sorunu yok daha.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #7 kadirbgcii dedi: Hocam kolay kolay bozulan bir alet değil bir akrabam fat kasayı Avrupa'dan almıştı 2.5 sene önce hiçbir sorunu yok daha. Genişletmek için tıkla... Evet bende düz ps5 aldım 2023 ağustosta aldım sorun yok.
kadirbgcii dedi: Hocam kolay kolay bozulan bir alet değil bir akrabam fat kasayı Avrupa'dan almıştı 2.5 sene önce hiçbir sorunu yok daha. Genişletmek için tıkla... Evet bende düz ps5 aldım 2023 ağustosta aldım sorun yok.
K kadirbgcii Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 816 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #8 bbnoS dedi: Evet bende düz PS5 aldım 2023 Ağustos'ta aldım sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde PS5 var anladığım kadarıyla PS5 proyamı geçeceksiniz.
bbnoS dedi: Evet bende düz PS5 aldım 2023 Ağustos'ta aldım sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde PS5 var anladığım kadarıyla PS5 proyamı geçeceksiniz.
MuhammetKa Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #9 kadirbgcii dedi: Hocam sizde PS5 var anladığım kadarıyla PS5 proyamı geçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sizce ps5 slim mi almalıyım pro mu? Bir de cfi olarak Avrupa mı daha iyidir Asya mi? Kimisi fark yok diyor.
kadirbgcii dedi: Hocam sizde PS5 var anladığım kadarıyla PS5 proyamı geçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sizce ps5 slim mi almalıyım pro mu? Bir de cfi olarak Avrupa mı daha iyidir Asya mi? Kimisi fark yok diyor.
K kadirbgcii Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 816 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #10 MuhammetKa dedi: Hocam peki sizce PS5 Slim mi almalıyım Pro mu? Bir de CFI olarak Avrupa mı daha iyidir Asya mi? Kimisi fark yok diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer fat kasa varsa Slim ile arasında boyut hariç neredeyse fark yok eğer 4 k bir televizyon veya monitörünüz yoksada Pro mantıksız CFI hakkında pek bir bilgim yok.
MuhammetKa dedi: Hocam peki sizce PS5 Slim mi almalıyım Pro mu? Bir de CFI olarak Avrupa mı daha iyidir Asya mi? Kimisi fark yok diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer fat kasa varsa Slim ile arasında boyut hariç neredeyse fark yok eğer 4 k bir televizyon veya monitörünüz yoksada Pro mantıksız CFI hakkında pek bir bilgim yok.