Gürcistan'dan PS5 alınır mı?

MuhammetKa

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Gürcistan da PS5 Slim 1TB fiyatları oldukça uygun. Sizce alınır mı? Vergi iadesi durumu çok daha uyguna getirttiriyor.

Ben cin den almıştım gayet iyi ucuzada geliyor 500$ fln galiba. Tek sıkıntısı garantisi gurcistanda olacak ama tr dede yaparlar herhalde

Ben cinden almıştım gayet iyi ucuzada geliyor 500$ falan galiba. Tek sıkıntısı garantisi Gürcistan da olacak ama TR dede yaparlar herhalde.

Hocam kolay kolay bozulan bir alet değil bir akrabam fat kasayı Avrupa'dan almıştı 2.5 sene önce hiçbir sorunu yok daha.

Hocam kolay kolay bozulan bir alet değil bir akrabam fat kasayı Avrupa'dan almıştı 2.5 sene önce hiçbir sorunu yok daha.
Evet bende düz ps5 aldım 2023 ağustosta aldım sorun yok.

Hocam peki sizce PS5 Slim mi almalıyım Pro mu? Bir de CFI olarak Avrupa mı daha iyidir Asya mi? Kimisi fark yok diyor.

Hocam eğer fat kasa varsa Slim ile arasında boyut hariç neredeyse fark yok eğer 4 k bir televizyon veya monitörünüz yoksada Pro mantıksız CFI hakkında pek bir bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…