Güreş için kas gelişimi

Melih Dursun

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 15 yaşındayım fitness salonuna gidiyorum. Normalde güreş salonuna gitmek istiyorum ama evime çok uzak. Ben de olabildiğince arkadaşlarımla güreş öğrenmeye çalışıyorum. Bunun için fitnessta çalışabileceğim kas bölgeleri nelerdir? Hangisi güreşte gücü ve tekniği arttırır?

Squat, bench press ve deadlift gibi standart bileşik hareketlere çalışmanız faydalı ve yeterli olur. Güreşe baktığınızda kullanılan çoğu tekniğin bu hareketler temelli olduğu net görülebilir.

1-5 tekrar aralığında ağır girmeniz kuvvet artırımı açısından daha iyidir.

Merhaba 15 yaşındayım fitness salonuna gidiyorum. Normalde güreş salonuna gitmek istiyorum ama evime çok uzak. Ben de olabildiğince arkadaşlarımla güreş öğrenmeye çalışıyorum. Bunun için fitnessta çalışabileceğim kas bölgeleri nelerdir? Hangisi güreşte gücü ve tekniği arttırır?
Fonksiyonel antrenman da yapabilirsin, senin yapabileceğin en iyi şey evine güreş mankeni alıp onunla çalışmak olur.

Arkadaşların dedikleri dışında patlayıcı güçte çalışabilirsiniz. Üst vücut için patlayıcı şınav alt vücut için patlayıcı squat vesaire

Merhaba geç oldu bende güreşle ilgileniyorum oldschool bir idman güzel gelecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı