Güreş için taktikler

Nikey

Picopat
Daha fazla  
Selam, millet bir çocukla güreşeceğim. Ben 75 kiloyum o 60 kilo bile değildir belki ondan en az 5 santim uzunum. Sizce güreşte onu olabilir miyim? Teknik olarak iyi biri değil kendisi 1 aydır Kick boks yapıyor ve onunla güreşeceğim. Sizce alabilir miyim? Güreşte önemli teknikler neler? Benden zayıf olması dezavantaj mı yoksa? Bir de geçen sene 20 saniyede güreşte aldığım bir çocuğa kaybetmiş ama 1 sene geçmiş sizce alabilir mi? Zeka olarak vasat bir arkadaş, ben daha zekiyim. Stratejik olarak daha iyi taktikler yapabilirim. Kendime güvenim tam sizce alabilir miyim onu? Kondisyon ve güreş teknikleri mı az da olsa geliştirmek istiyorum. 2 günüm var 2 günde çok gelişmemiş biliyorum ama yine de olabildiğince hazırlıklı olmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, millet bir çocukla güreşeceğim. Ben 75 kiloyum o 60 kilo bile değildir belki ondan en az 5 santim uzunum. Sizce güreşte onu olabilir miyim? Teknik olarak iyi biri değil kendisi 1 aydır Kick boks yapıyor ve onunla güreşeceğim. Sizce alabilir miyim? Güreşte önemli teknikler neler? Benden zayıf olması dezavantaj mı yoksa? Bir de geçen sene 20 saniyede güreşte aldığım bir çocuğa kaybetmiş ama 1 sene geçmiş sizce alabilir mi? Zeka olarak vasat bir arkadaş, ben daha zekiyim. Stratejik olarak daha iyi taktikler yapabilirim. Kendime güvenim tam sizce alabilir miyim onu? Kondisyon ve güreş teknikleri mı az da olsa geliştirmek istiyorum. 2 günüm var 2 günde çok gelişmemiş biliyorum ama yine de olabildiğince hazırlıklı olmak istiyorum.

Mantık olarak güreş zaten siklet sporu hem ağır olman onun için dezavantaj. Kick box bilmesi ona güreşte yardımcı olmaz belki daha çevik vs. Dir ama sen daha avantajdasın.

Güreşte bacaklar, omurga ve tecrübe çok önemli. O çocuk kickboksu düzgün yapıyorsa bacak kontrolü iyi olabilir. Omurgasını dikleştirmesine izin verme. Senin bacaklarını da yerden kesmesine çivi gibi dümdüz bir pozisyonda yakalamasına izin verme.

Sana tavsiyem Cenk İldem hocamizin (Rıza Kayaalp’in antrenörü) videolarini izleyebilirsin.

Ek olarak bu video da bana farkli bakis acisi katmisti: (Tabiki teknikleri izleyerek ögrenmen mümkün değil ama özellikle kaldirip yere vururken vücutlarını yorumlarsan hangi pozisyona düşmemen gerektigini anlarsin)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aşağıdan saldır kaldır yere vur boynunu kitle. Profesyonel değilsiniz sonuçta güçsüz olduğu için karşı koyamaz.

Mantık olarak güreş zaten siklet sporu hem ağır olman onun için dezavantaj. Kick box bilmesi ona güreşte yardımcı olmaz belki daha çevik vs. Dir ama sen daha avantajdasın.
Tm dostum onu doğduğuna pişman edeceğim herkese laf yapıyor zaten tavsiyen için sağol okul mescidinde gizli bir şekilde güreşi ez daha önce orda çok kişi güreşti sorun yok yani bilinen bişey

Dostum benden 1 yaş büyük bu sorun çıkarır mı aramızda en az 5 santim ve 10 kilo var uzunum ben ama öyle olgun ve güçlü durmuyor benden daha hızlı ve kondisyonu daha iyi olabilir direk yere alıp üstüne çıkacağım.

Benden 1 yaş büyük sıkıntı olur mu sence benden kısa ve zayıf olgun durmuyor.

Güreşte bacaklar, omurga ve tecrübe çok önemli. O çocuk kickboksu düzgün yapıyorsa bacak kontrolü iyi olabilir. Omurgasını dikleştirmesine izin verme. Senin bacaklarını da yerden kesmesine çivi gibi dümdüz bir pozisyonda yakalamasına izin verme.

Sana tavsiyem Cenk İldem hocamizin (Rıza Kayaalp'in antrenörü) videolarini izleyebilirsin.

Ek olarak bu video da bana farkli bakis acisi katmisti: (tabii ki teknikleri izleyerek ögrenmen mümkün değil ama özellikle kaldirip yere vururken vücutlarını yorumlarsan hangi pozisyona düşmemen gerektigini anlarsin)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benden 1 yaş büyük sorun olur mu sence kısa ve zayıf ama

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı