Gürgençler E-Store güvenilir mi?

Merhabalar IPad'imin kilit ekrani sifresini unuttum ve Apple destek ile konustugumda gurgencleri onerdiler. 10dklik mesafe uzagimdalar. Oraya gidip ITunes'dan cihazi geri yukleme yapacagiz. Tavsiye ediyor musun?
Daha önce batarya değişimine gittik gayet iyiler. Apple yetkili servis Gürgençler. Çekincen olmazın.

Cok sağ ol vallaha ya benim aptalligima denk geldi sifreyi unuttum oyle iste destek onerisi ile gidecegim. Bu iTunes ile geri yukleme ortalama 30dk suruyormus cok bekletirler mi sence? Bir desundan korkuyorum ben bu islemi yaparken bir kablo bagliyorlar, hem PC'ye hem tablete ve bu kablo sahte olursa bozma ihtimali oluyor cihazı ve garanti disi kalabiliyor. Bundan korkuyorum ne dusunuyorsun? Cevaplarsan sevinirim. Sahte kablo vs kullanirlar mi sence?

Daha önce batarya değişimine gittik gayet iyiler. Apple yetkili servis gürgençler. Çekincen olmazın.

Hocam orijinal kablo kullanırlar ya. Bekleme konusunda sıra vs. olmuyor genellikle. Olmadı internette numaraları oluyor arayıp bilgi alırsınız.

Hocam orijinal kablo kullanırlar ya. Bekleme konusunda sıra vs. olmuyor genellikle. Olmadı internette numaraları oluyor arayıp bilgi alırsınız.
Hafta sonu diye acan yok ama yarin gidecegim umarim bir bozulma flm olmaz.Apple onerdi en azindan ya sknt yok saol sana reis.

Kankam bugun gittim ve tableti verdim. Biraz gec gitmistim babamin isleri gec bitti cunku. 16.30 gibi oradaydim. İşte adama verdim ve dediki 1 saat sonra kapanacağız bu yuzden belki yarina kalabilir dedi. Sonra gidip yazilim var mi bir bakayim dedi. Gidip bakti 5dk sonra geldi ve maalesef yokmus dedi. Iş yarina kaldi dedi ve tableti biraktim. Tablete bir şey olur mu acaba? Oraya gidince icim daha da rahatladi cunku bayağı millet cihazlarini yaptirmaya getiriyordu ve bayağı uzmanca yaklasiyorlardi. Kendilerinden emin bir sekilde. Ama ben yine de bir korktum. Sence bir şey olur mu? Yarin yine gidecegim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…