görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 694 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #1 Mağazasına gidip burada alacağım. AirPods'u güvenilir mi? Arkadaşın biri buradan almış sıkıntı yok, Apple yetkili mağazası filan dedi ama.
Mağazasına gidip burada alacağım. AirPods'u güvenilir mi? Arkadaşın biri buradan almış sıkıntı yok, Apple yetkili mağazası filan dedi ama.
M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.721 Çözümler 10 7 Ocak 2023 #2 görkemsp dedi: Mağazasına gidip burada alacağım. AirPods'u güvenilir mi? Arkadaşın biri buradan almış sıkıntı yok, Apple yetkili mağazası filan dedi ama. Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
görkemsp dedi: Mağazasına gidip burada alacağım. AirPods'u güvenilir mi? Arkadaşın biri buradan almış sıkıntı yok, Apple yetkili mağazası filan dedi ama. Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 7 Ocak 2023 #3 Gürgençlerde sıkıntı çıkma ihtimali çok düşük.
Atsızsz Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 673 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #4 Evet güvenilir.
görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 694 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #5 Oran alacağımda normal appel mağazası biraz uzak kalıyor bana o yüzden. Yakınımda varken. Siteni baktım yok gözükyor stokta ama. Almaya gittim fakat yok dedi kalmamış nasıl kalmamışsa anlamadım bir de millet para yok diyor tuhaf. Son düzenleme: 8 Ocak 2023
Oran alacağımda normal appel mağazası biraz uzak kalıyor bana o yüzden. Yakınımda varken. Siteni baktım yok gözükyor stokta ama. Almaya gittim fakat yok dedi kalmamış nasıl kalmamışsa anlamadım bir de millet para yok diyor tuhaf.