E em1r0 Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #1 Gürgençler mağazasından iPhone 16 Pro satın alacağım. Daha önce buradan Apple ürünü satın alıp sorun yaşayan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2025
Gürgençler mağazasından iPhone 16 Pro satın alacağım. Daha önce buradan Apple ürünü satın alıp sorun yaşayan var mı?
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.414 Makaleler 1 Çözümler 11 13 Nisan 2025 #2 Güvenilir yetkili Apple satıcısı, daha önce M2 MacBook Air alışverişi yaptık sorun çıkmadı.
ridvan_turan Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #3 Hocam şikayet var sitesinden Gürgençler hakkında yorum alabilirsiniz.
Lian_992 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 956 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 13 Nisan 2025 #4 Tabii ki güvenilir. Gürgençler Apple Türkiye tarafında en güvenilir ortaklardan biri hatta en güveniliri.
Tabii ki güvenilir. Gürgençler Apple Türkiye tarafında en güvenilir ortaklardan biri hatta en güveniliri.
E em1r0 Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #5 mardzic dedi: Güvenilir yetkili Apple satıcısı, daha önce M2 MacBook Air alışverişi yaptık sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Lian_992 dedi: Tabii ki güvenilir. Gürgençler Apple Türkiye tarafında en güvenilir ortaklardan biri hatta en güveniliri. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. ridvan_turan dedi: Hocam şikayet var sitesinden Gürgençler hakkında yorum alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fatura kesmediğine dair yorumlar gördüğüm için pek emin olamadım.
mardzic dedi: Güvenilir yetkili Apple satıcısı, daha önce M2 MacBook Air alışverişi yaptık sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Lian_992 dedi: Tabii ki güvenilir. Gürgençler Apple Türkiye tarafında en güvenilir ortaklardan biri hatta en güveniliri. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. ridvan_turan dedi: Hocam şikayet var sitesinden Gürgençler hakkında yorum alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fatura kesmediğine dair yorumlar gördüğüm için pek emin olamadım.
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.188 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #6 Guvenilir.
Lian_992 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 956 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 13 Nisan 2025 #7 em1r0 dedi: Teşekkürler. Fatura kesmediğine dair yorumlar gördüğüm için pek emin olamadım. Genişletmek için tıkla... 14 Pro Max aldım 15 Pro Max aldım 3 hafta önce 16 Pro Max ve M3 MacBook Pro aldım Watch 9 aldım kim diyor kesilmediğini
em1r0 dedi: Teşekkürler. Fatura kesmediğine dair yorumlar gördüğüm için pek emin olamadım. Genişletmek için tıkla... 14 Pro Max aldım 15 Pro Max aldım 3 hafta önce 16 Pro Max ve M3 MacBook Pro aldım Watch 9 aldım kim diyor kesilmediğini
E em1r0 Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #8 Lian_992 dedi: 14 Pro Max aldım 15 Pro Max aldım 3 hafta önce 16 Pro Max ve M3 MacBook Pro aldım Watch 9 aldım kim diyor kesilmediğini Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Satıcı Profili: Gürgençler Apple Premium Partner Şu satıcı yorumlarından sonra böyle düşünüyorum hocam, durduk yere düşündüğüm bir şey değil yani Biraz daha bekliyorum stoğa eklenir mi acaba diye.
Lian_992 dedi: 14 Pro Max aldım 15 Pro Max aldım 3 hafta önce 16 Pro Max ve M3 MacBook Pro aldım Watch 9 aldım kim diyor kesilmediğini Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Satıcı Profili: Gürgençler Apple Premium Partner Şu satıcı yorumlarından sonra böyle düşünüyorum hocam, durduk yere düşündüğüm bir şey değil yani Biraz daha bekliyorum stoğa eklenir mi acaba diye.