YJMalmsteen
Hectopat
Gürgençler firmasindan yuksek butceli alisveris yapmayi planliyorum. Yakin tarihte alisveris yapmis arkadaslarimiz deneyimlerini paylasabilirse cok sevinirim.
Alacağınız ürünü iletebilirseniz daha uygun fiyatlı bir şekilde yardımcı olabiliriz.Gürgençler firmasindan yuksek butceli alisveris yapmayi planliyorum. Yakin tarihte alisveris yapmis arkadaslarimiz deneyimlerini paylasabilirse cok sevinirim.
Degilim malesef.PozitifTeknoloji yani pt.com.tr üzerinden iPad aldım öğrenci iseniz diğer sitelere oranla çok daha ucuz.
Ne gibi bir yardimdan bahsediyoruz acaba?Alacağınız ürünü iletebilirseniz daha uygun fiyatlı bir şekilde yardımcı olabiliriz.
Anladim ama fiyattan ziyade, firma hakkindaki yorumlari gorebilmek amaciyla acmistim bu basligiAlacağınız ürünü söylerseniz diyor biz de bakalım size daha uygun fiyat bulabiliriz belki diyor arkadaş.
Anladim ama fiyattan ziyade, firma hakkindaki yorumlari gorebilmek amaciyla acmistim bu basligi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.