YJMalmsteen Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 1.027 Çözümler 9 28 Mayıs 2025 #1 Gürgençler firmasindan yuksek butceli alisveris yapmayi planliyorum. Yakin tarihte alisveris yapmis arkadaslarimiz deneyimlerini paylasabilirse cok sevinirim.
Gürgençler firmasindan yuksek butceli alisveris yapmayi planliyorum. Yakin tarihte alisveris yapmis arkadaslarimiz deneyimlerini paylasabilirse cok sevinirim.
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 28 Mayıs 2025 #2 PozitifTeknoloji yani pt.com.tr üzerinden iPad aldım öğrenci iseniz diğer sitelere oranla çok daha ucuz.
PozitifTeknoloji yani pt.com.tr üzerinden iPad aldım öğrenci iseniz diğer sitelere oranla çok daha ucuz.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 25 28 Mayıs 2025 #3 YJMalmsteen dedi: Gürgençler firmasindan yuksek butceli alisveris yapmayi planliyorum. Yakin tarihte alisveris yapmis arkadaslarimiz deneyimlerini paylasabilirse cok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Alacağınız ürünü iletebilirseniz daha uygun fiyatlı bir şekilde yardımcı olabiliriz.
YJMalmsteen dedi: Gürgençler firmasindan yuksek butceli alisveris yapmayi planliyorum. Yakin tarihte alisveris yapmis arkadaslarimiz deneyimlerini paylasabilirse cok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Alacağınız ürünü iletebilirseniz daha uygun fiyatlı bir şekilde yardımcı olabiliriz.
YJMalmsteen Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 1.027 Çözümler 9 28 Mayıs 2025 #4 yskaplan dedi: PozitifTeknoloji yani pt.com.tr üzerinden iPad aldım öğrenci iseniz diğer sitelere oranla çok daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Degilim malesef. xquerzy dedi: Alacağınız ürünü iletebilirseniz daha uygun fiyatlı bir şekilde yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir yardimdan bahsediyoruz acaba?
yskaplan dedi: PozitifTeknoloji yani pt.com.tr üzerinden iPad aldım öğrenci iseniz diğer sitelere oranla çok daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Degilim malesef. xquerzy dedi: Alacağınız ürünü iletebilirseniz daha uygun fiyatlı bir şekilde yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir yardimdan bahsediyoruz acaba?
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 29 Mayıs 2025 #5 Alacağınız ürünü söylerseniz diyor biz de bakalım size daha uygun fiyat bulabiliriz belki diyor arkadaş.
Alacağınız ürünü söylerseniz diyor biz de bakalım size daha uygun fiyat bulabiliriz belki diyor arkadaş.
YJMalmsteen Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 1.027 Çözümler 9 29 Mayıs 2025 #6 yskaplan dedi: Alacağınız ürünü söylerseniz diyor biz de bakalım size daha uygun fiyat bulabiliriz belki diyor arkadaş. Genişletmek için tıkla... Anladim ama fiyattan ziyade, firma hakkindaki yorumlari gorebilmek amaciyla acmistim bu basligi
yskaplan dedi: Alacağınız ürünü söylerseniz diyor biz de bakalım size daha uygun fiyat bulabiliriz belki diyor arkadaş. Genişletmek için tıkla... Anladim ama fiyattan ziyade, firma hakkindaki yorumlari gorebilmek amaciyla acmistim bu basligi
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 29 Mayıs 2025 #7 YJMalmsteen dedi: Anladim ama fiyattan ziyade, firma hakkindaki yorumlari gorebilmek amaciyla acmistim bu basligi Genişletmek için tıkla... Gürgençler Apple tarafından yetkilendirilmiş resmi satıcıdır güvenilirdir ancak kullanmadım. Yine Apple tarafından yetkilendirilen resmi satıcı olan pt.com.trden alışveriş yaptım sorun yaşamadım.
YJMalmsteen dedi: Anladim ama fiyattan ziyade, firma hakkindaki yorumlari gorebilmek amaciyla acmistim bu basligi Genişletmek için tıkla... Gürgençler Apple tarafından yetkilendirilmiş resmi satıcıdır güvenilirdir ancak kullanmadım. Yine Apple tarafından yetkilendirilen resmi satıcı olan pt.com.trden alışveriş yaptım sorun yaşamadım.