Sadece gürültü engelleme özelliği ve sosyal medyada gezmek için Buds FE alınır mı? Mesela kulağıma takip hiçbir şey açmasam dışarıdan gelen motor-araba sesini kesebilir mi?
sadece gürültü engelleme özelliği ve sosyal medyada gezmek için Buds FE alınır mı? Mesela kulağıma takip hiçbir şey açmasam dışarıdan gelen motor-araba sesini kesebilir mi?
Bu iş biraz da kulak yapısı ile alakalı. Bende tam kesmiyor ama arkadaşımda neredeyse ses bile olmadığını söylüyordu. Eğer amacınız sadece ses kesmek ise kulaklık yerine başka bir şey de alabilirsiniz.
Arkadaş dışarıda yürürken dikkatli olmanız konusunda bilgi veriyor. Zira burada başınıza her an durduk yere bile bir şey gelebiliyor. Tıkaç yüzünden bir arabaya ya da serseriye kurban gitmeyin.
Mesaj sizde yarım kalmış gibi daha çok iş görür dedim ama dışarıda kulak tıkacı kullanmak çevreye karşı biraz tepkisiz kalmanıza neden olabiliyor o konuda dikkat edin dedim.
Biraz bakındım da kulaklık dediğim sesleri kesmiyormuş zaten.
Klima, bilgisayar fan sesini falan kesiyormuş.
Klima sesi için alabilirim aslında, yaklaşık 16 yıllık klima kullandığım için sesi fazla.