Gürültü engelleme için program önerisi

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, Samsung siyah kulak içi kulaklık kullanıyorum. Ortamım biraz sesli vantilator falan. Bu yüzden NVIDIA Broadcast indirecektim fakat ekran kartım NVIDIA 920M en güncelinde sürüm yetersiz diyor ne alakaysa. Bana bu tarz bir program önerebilir misiniz? Yayıncılarda görüyorum açıyorlar alkışlıyorlar, evlerinin dibinde havai fişek atılıyor o ses bile gitmiyor.

IL Minihost Modular diye bir program ve Reafir Standalone diye bir plugin var. İnternete yazarsan bulabilirsin muhtemelen ben onu kullanıyorum. Ama daha iyisi varsa beni de haberdar et lütfen :)

Merhaba, Samsung siyah kulak içi kulaklık kullanıyorum. Ortamım biraz sesli vantilator falan. Bu yüzden NVIDIA Broadcast indirecektim fakat ekran kartım NVIDIA 920M en güncelinde sürüm yetersiz diyor ne alakaysa. Bana bu tarz bir program önerebilir misiniz? Yayıncılarda görüyorum açıyorlar alkışlıyorlar, evlerinin dibinde havai fişek atılıyor o ses bile gitmiyor.
NVIDIA Broadcast RTX ekran kartları için dizayn edilmiştir. GTX versiyonunu buradaki linkten edinebilirsiniz.

1723121872215.png

1723121910837.png

Bende işe yaradı.

NVIDIA Broadcast RTX ekran kartları için dizayn edilmiştir. GTX versiyonunu buradaki linkten edinebilirsiniz.
GTX değil ki. Nvidia 920m
Eki Görüntüle 2278107

Eki Görüntüle 2278108

Bende işe yaradı.
Ben indirdim ama açılmamıştı program galiba tekrar indiriyim bakalım. Olmazsa diğerlerine bakayim. Teşekkürelr.

Eki Görüntüle 2278107

Eki Görüntüle 2278108

Bende işe yaradı.
Hocam ben bunu indiremiyorum Micorsoft store da hata veriyor. Setup exe si varsa link atabilir misiniz güvenilir?

GTX değil ki. NVIDIA 920M.

Ben indirdim ama açılmamıştı program galiba tekrar indireyim bakalım. Olmazsa diğerlerine bakayim. Teşekkürelr.

Hocam ben bunu indiremiyorum micorsoft Store da hata veriyor. Setup EXE'si varsa link atabilir misiniz güvenilir?

https://github.com/pal1000/Realtek-...75.1/RealtekAudioControl_1.20.238-offline.zip
Bu dosyayı masaüstüne çıkartın ardından
Realteksemiconductorcorp. Realtekaudiocontrol_1.20.238.0_neutral_~_DT26B99R8h8gj adındaki setup dosyasını çalıştırın.

Son düzenleme:
Hocam bende broadcast kullanılamıyor bende krisp kullanıyorum gayet memnunum.

https://github.com/pal1000/Realtek-...75.1/RealtekAudioControl_1.20.238-offline.zip
Bu dosyayı masaüstüne çıkartın ardından
Realteksemiconductorcorp. Realtekaudiocontrol_1.20.238.0_neutral_~_DT26B99R8h8gj adındaki setup dosyasını çalıştırın.
Hocam dediğinizi yaptım yükledi. Audio console açılma ekranı geldi mavi ekrandayken RPC Hizmetine baglanamiyor dedi açılmıyor.
Birde Krisp deneyeceğim olmazsa. (Krisp paraylımış maalsesf)

Son düzenleme:
Hocam dediğinizi yaptım yükledi. Audio Console açılma ekranı geldi mavi ekrandayken rpc hizmetine baglanamiyor dedi açılmıyor.
Bir de krisp deneyeceğim olmazsa. (krisp paraylımış maalsesf)

Windows da aramada hizmetler yazın ve yönetici olarak çalıştırın ardından
Uzaktan yordam çağrısı (rpc) ve rpc bitiş noktası eşleştiricisi"ni arayın ve
Bu hizmetlerin çalıştığından ve başlangıç türlerinin "otomatik" olarak ayarlayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı