XMixtelXx
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Akşam saat 19: 00'den sonra gürültü yapmak yasak fakat burada 3-4 gündür garezine garezine yapar gibi gündüzleri oturup akşamları dışarıda giriş katta sürekli işçilerin kullandığı aletlerden kullanarak (şu kıvılcım çıkaran alet vs. ) Sürekli demire vurarak altımızda kendi balkonlarının üst tarafına demir dikmişler ve bizim balkonun altına bağlı sürekli orlara çekiç ile vurarak ses ve gürültü yapıyorlar ama öyle böyle bir ses değil yerler titriyor bina yıkılacak artık kafayı yiyiyeceğim. Gürültü için polisi 155'i aradım 153 jandarmaya yönlendirdiler orayı aradım 3105858 arayın dediler şaşırdım böyle numara mı olur diye sonra aradım direk arama sona erdi yazıyor halbusen böyle bir numara yokmuş noluyor anlamıyorum zaten sesten muzdaribim bir de hiçbir görevli işini yapmıyor jandarmada alay ediyor şaka gibi en sonunda inip ya kavga edeceğim ya da adamı öldüreceğim o dereceye geldim. Jandarmayı aradığımda adresi sordular ben de söyledim direk sallama 3105858 söyleyip arayın dediler, adresmi beğenmediler sanırım ben böyle bir şey görmedim ne yapabilirim yardımcı olun lütfen.
Son düzenleyen: Moderatör: