Gürültülü Hard Disk İade Edilebilir mi?

afterxalien42

Decapat
İyi forumlar. Kendime GittiGidiyor'dan harddisk aldım, çalışıyor ancak çok gürültülü bana göre. Bu durumda iade alıyorlar mı? Şimdiden teşekkürler.

3.5" ise Gürültü olacak elbet HDD bu SSD gibi sessiz çalışmasını mı bekliyordun? Almazlar iade.

2 haftalık cayma muhabbetini kullan ama büyük ihtimalle yetkili serviste sorun yok deyip verirler geri.

HDD'ler zaten gürültülü çalışır. Bu gürülüsünü minimuma indirmek için disk birleştirebilirsiniz, o zaman azalacaktır ayrıca gittigidiyor gibi siteler üzerinden para satıcıya aktarıldıktan sonra iade işlemlerinde sorun olabilir. Ürünü iade edip parasını alamadığım olmuştu. O yüzden işlemlerinizi para satıcıya aktarılmadan yaparsanız daha iyi olur.

Peki ürün onayı diye bir kısım var bunu işaretlemedim, süre yazıyor o dolunca otomatik işaretlenecek sanırım. Bu onay ibaresi önemli mi değil mi? İade açısından.

Paran yandı mı ?

Peki ürün onayı diye bir kısım var bunu işaretlemedim, süre yazıyor o dolunca otomatik işaretlenecek sanırım. Bu onay ibaresi önemli mi değil mi? İade açısından.

Ürüne onay vermediyseniz evet çok önemli paranız henüz satıcıya aktarılmadı demektir. Hemen iade edebilirsiniz ama iade açıklaması kısmına makul bir şey yazın; cayma hakkımı kullanmak istiyorum olabilir, deneyerek yazın ya da ürün çok gürültülü çalışıyor memnun kalmadım gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…