Guess tarzı ayakkabı önerisi

Teşekkür ederim bütçe biraz asar beni 16 yasindayim

Rica ederim, baktığın ayakkabı da ucuz değil, eğer ayağının büyüdüğü bir dönemdeysen pahalı ayakkabı almanı önermiyorum hocam. Nike Air Force 1 siyah bakabilirsin nispeten daha ucuzdur.

Rica ederim, baktığın ayakkabı da ucuz değil, eğer ayağının büyüdüğü bir dönemdeysen pahalı ayakkabı almanı önermiyorum hocam. Nike Air Force 1 siyah bakabilirsin nispeten daha ucuzdur.
Nike boykot sanirim turk deri ayakkabi markalarindan biraz bakicam derimod tamer tanca gibi

Nike boykot sanirim Türk deri ayakkabi markalarindan biraz bakacağım derimod tamer tanca gibi

Ben boykota falan bakmıyorum ailen bu kadar takıntılıysa bir şey diyemem. Türkiye'ye gelmiş zaten o ayakkabılar onun üzerinden devletin de deli gibi vergi alıyor onu neden sorgulamıyorlar da Nike'tan almıyoruz diyorlar. Greyder Türk markası gidin fiyatlarına bakın guess ten daha pahalı ayakkabılarının birçoğu.

Hocam dediginde sonuna kadar haklisin.Aile baskim yok.Ordaki insanlara uzuluyorum elimden hicbirsey gelmiyor.Protesto babinda vicdanimi rahatlatmak icin yapiyorum bunu yoksa ben bi ayakkabi almadim diye savas durmicak biliyorum

Tamer tanca ayakkabi
Bu ayakkabiyi buldum ama hic daha once burdan almadim genelde ailem yapiyor alisverislerimi.Nasildir biliyormusun

Hocam dediginde sonuna kadar haklisin. Aile baskim yok. Oradaki insanlara uzuluyorum elimden hiçbir şey gelmiyor. Protesto babinda vicdanimi rahatlatmak icin yapiyorum bunu yoksa ben bir ayakkabi almadim diye savas durmacak biliyorum

Eğer bu şekilde rahat hissediyorsan ve kendi iradenle yapıyorsan bir şey diyemem ama bazı aileler baskılıyor bu konuda. Ülkelerin diplomatik ilişkileri ile normal bir insanın alakası olmaması lazım. O ayakkabı ülkene girdiği an onun üzerindeki kazancın çoğunu mağaza, çalışanlar, devlet alıyor. Marka batacak hali yok ki ben Nike'ın İsrail'e ciddi bir destek sağladığını sanmıyorum büyük ihtimalle ticareti kesmedi ve taraf tutmadı o sebeple boykot ediliyor. Ailene sor o zaman hangi marka boykot değilse oradan alırsınız.

Kaliteli marka hocam gerçek deriyse sorun olmaz alınır. Fiyatı da normal bu ekonomide.

Tesekkurler ayakkabiyi alicam.kendime tarz olusturmaya calisiyorum agirlikla siyah,polo yaka ve kumas pantolon
Koku kisminda fikrim yok.Siyaha nasil kokular gider bide marka onerebilirmisiniz(forumu ilk defa kullaniyorum konu disina cikmak yasak mi bilmiyorum)

Parfüm için ayrı konu açsan daha iyi olur sadece, okulda da kullanıcaksan hafif parfümler tercih et yaşına uygun olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…