Güven faktörü neden sıfır?

Jazeel

Hectopat
Katılım
7 Aralık 2020
Mesajlar
185
Merhaba, 1 aydır falan CS:GO oynamaya başladım fakat bugün güven faktörüme baktığımda %0 olarak gözüküyordu, hile kullandın mı gibi sorular sormayın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi siteden baktınız?
 
Güven faktörü lobideki uyarı yazıları dışında görülebilen bir şey değil.
Yanlış.*Faceitfinder* da bakabilirsin güven faktörüne ek olarak iyi oynasan hile diye report yiyosun kötü oynasan noob diye report yiyorsun o güven faktörü kimsenin %100 değil merak etme.
 
Trust level diye kendi uydurduğu bir şey gösteriyor sadece. Kriterleride arkadaş listesindeki vaclı hesaplar, kaç yıllık hesap, oyun saati gibi herkese açık veriler.
Kendi uyduruğu bir şey olduğunu düşünmüyorum tabi %100 de emin değilim ama %100 senin trush levelın maşallah hocam 5.200 saatin var iyi kasmışsın
 
Kendi uyduruğu bir şey olduğunu düşünmüyorum tabi %100 de emin değilim ama %100 senin trush levelın maşallah hocam 5.200 saatin var iyi kasmışsın
Maçtayken karşıdaki adamın madalyalarına, profiline bakarız ya aşağı yukarı o mantıkla bir değerlendirme yapıyor. Oyun saatimi gizlediğimde %30'a düşüyor gösterdiği değer. Pek bir anlamı yok yani ondan referans almamakta fayda var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…