nxkddnsbskxndbdjdndbshd Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 990 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kâinat 5 Kasım 2017 #11 Nazım Paşa dedi: Art arda Da Vinci'nin Şifresi, Homo Sapiens ve Homo Deus okudum. Kimse bana insan ahlakı sahte falan demesin. Ne gerçek ya? Genişletmek için tıkla... Darwin oku..
Nazım Paşa dedi: Art arda Da Vinci'nin Şifresi, Homo Sapiens ve Homo Deus okudum. Kimse bana insan ahlakı sahte falan demesin. Ne gerçek ya? Genişletmek için tıkla... Darwin oku..
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 5 Kasım 2017 #12 İzlediğim en kuvvetli, acılı filmlerden biriydi. Onur Savaşı
G4560 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 1.604 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2017 #13 InJustice dedi: Nietzsche okumanızı şiddetle öneriyorum. Ahlakın ne olduğunu ancak o zaman anlarsınız. Zira bizim yaşadığımız şey sahte. Genişletmek için tıkla... Bir anarşist gördüm sanırım
InJustice dedi: Nietzsche okumanızı şiddetle öneriyorum. Ahlakın ne olduğunu ancak o zaman anlarsınız. Zira bizim yaşadığımız şey sahte. Genişletmek için tıkla... Bir anarşist gördüm sanırım
nxkddnsbskxndbdjdndbshd Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 990 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kâinat 5 Kasım 2017 #14 19 Abonem oldu heyecanlıyım.