Güvenilir bilgisayar nereden toplanır?

Hocam şansınıza bağlı. Ürünler büyük ihtimal sorunsuz gelecektir, ama beklememek istiyorsanız ve işinizi sağlama almak istiyorsanız gidip mağazasından alın PC'yi.

Sıkıntısız geldiği sürece benim için beklemek sorun değil. Şansa bağlı tabi ki ama mesela değişim iade halledebiliyor mu bu şirketler ben onu merak ediyorum. Okuduğum çoğu şikayete göre müşteri hizmetleri cevap vermiyormuş iade yapılmıyormuş gibi şeyler söyleniyor, Sinerji, Teknobiyotik ve İtopya için.

Nova Bilgisayardan almanızı öneririm.

Nova Bilgisayarı düşünüyorum, teşekkür ediyorum cevapların için.

Arkadaşların dediği gibi Vatan, Nova Bilgisayar gibi yerlerden yüz yüze görüşüp almak daha iyi. Benim bulunduğum şehir küçük, bu tür yerler yok. O yüzden bende bir bilgisayarcıdan topladım.

Adama listeyi verdim. O da gözümün önünde toptancıdan aldı parçaları. Sonra parçalar geldiğinde beni çağırdı, beraber montajı yaptık. Kutuları beraber açtık. Bu dediklerim de bir alternatif olabilir.

Teşekkür ediyorum gidip görüp almayı tercih ediyorum bazen ama internet üzerinden almakla ne gibi bir fark oluyor acaba? Çoğu kişi önerdiği için düşündüm.

Siz hangisini tercih ederdiniz? Şans işi fakat fiyat farkıda olabiliyor tabi ki.

Eminim İtopya güzeldir orada yaşasam gider oradan alırdım muhtemelen ama yaklaşık 2013'den beri tüm PC parçalarını oradan aldım, kendilerine toplattım herhangi bir sorun çıkmadı. Zaten sorun olduğunda çoğunlukla yardımcı oldular. Dediğiniz gibi büyük para olunca ortada bende yüz yüze gidip aldım.

Eminim İtopya güzeldir orada yaşasam gider oradan alırdım muhtemelen ama yaklaşık 2013'den beri tüm PC parçalarını oradan aldım, kendilerine toplattım herhangi bir sorun çıkmadı. Zaten sorun olduğunda çoğunlukla yardımcı oldular. Dediğiniz gibi büyük para olunca ortada bende yüz yüze gidip aldım.

Tam olarak 2013'den beri nereden aldınız anlayamadım? Orada yaşasam derken benim yerimde mi olsanız?

QP bilişim de iyidir.

Orayı da düşündüm ama çok seçenek var, herkes ya bir yeri övüyor ya bir yere hakaret ediyor. O yüzden çok kararsız kaldım. Ayrıca teşekkür ederim öneriniz için.

Tam olarak 2013'den beri nereden aldınız anlayamadım? Orada yaşasam derken benim yerimde mi olsanız?

Orayı da düşündüm ama çok seçenek var, herkes ya bir yeri övüyor ya bir yere hakaret ediyor. O yüzden çok kararsız kaldım. Ayrıca teşekkür ederim öneriniz için.

İtopya sadece İstanbul'da olduğu için orayı kastettim. Pardon diğerini de belirtmemişim, Vatan olacaktı. Tüm parçaları oradan aldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı