Güvenilir Bilgisayar Siteleri

Evet, hepsiburada indirimleri gayet cazip oluyor ama su an para biriktiriyorum. Elimde su an o kadar yok maalesef.
En son gönderilen mesaj eğer başkası mesaj atmadıysa son mesajla birleşmiyor muydu? Ben öyle hatırlıyorum da merak ettim.

@mostevil
MNG'de PC kasasının yuvarlanarak taşındığını gördü bu gözler. Sırf kutuda olması ve taşımak istemedikleri için. UPS'den ekran kartı ve monitör aldım. Adamlar en azından kutunun başı-sonu önü-arkası biliyorlar. Ona göre taşıyorlar.

Yurtiçi ise daha çok teslimatta çirkeflik yapıyor. Geldik bulamadık gibi.

Valla şimdiye kadar kargoda hiçbir sıkıntı yaşamadım dediğim gibi. Nasıl taşıdıklarını görmedim ama. Ama şöyle bir şey olmuştu. Aral'dan bir oyunun Collector's Edition'ını almıştım 2 kere. 2'sinde de kutunun içindeki figür kırık gelmişti. Aslında iade için hakem heyetine falan gidebilirdim çünkü adamlara yazdım geri dönüş yapmadılar ama uğraşılmaz, gittim oyunumu oynadım. Sadece bu tür bir şey başıma geldi ama çok internetten alışveriş yapan birisi de değilim. Sadece yaptığım süre boyunca bu talihsizlik dışında bir şey gelmedi... O adamlar ne biçim iş yapıyor arkadaş. Siz sonuçta bu işi ekmek parası için yapıyorsunuz. Böyle adamları çalıştırmayacaksın... O ne demek?

Valla hiç başıma gelmedi şimdiye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…