Güvenilir bulut depolama hizmeti önerisi

Makaleler
8
Yer
İstanbul
Merhaba. Dün sabah telefonumdaki dosyalar bir anda silinip tekrar geri geldi. Bu olay beni çok endişelendirdi. Bu duruma anlam veremedim ve verilerimin güvende olmadığını düşündüm.

Bu nedenle dosyalarımı bilgisayarıma aktardım, ancak bilgisayarımda sınırlı alan olduğundan bir bulut depolama hizmetine ihtiyaç duyuyorum.

Eski konulara da baktım ama son olarak da güncel bir tavsiye almak istiyorum.

Verilerimin kolay kolay kaybolmayacağı, 50 GB ve üzeri kapasite sunan ücretsiz veya uygun fiyatlı bir bulut depolama hizmeti önerir misiniz? Güvenli ve sağlam bir seçenek arıyorum.

Google Drive oldukça uygun fiyatlı. Cihaz Android ise daha mantıklı bir bulut depolama hizmeti olmayacağını düşünüyorum. Tercih etmez misiniz?

1718186583694.png

Fiyatlar bunlar, doğru mudur?

AI Premium'u 2 ay ücretsiz deneyin, memnun kalırsanız daha düşük bir plandan devam edersiniz. Güvenliden kastınız verilerin kaybolmamasıysa Drive iyi bir tercih olabilir ama Google'ın yüklediğiniz şeylere tam erişimi olduğunu ve inceleyebileceğini unutmayın.

AI Premium'u 2 ay ücretsiz deneyin, memnun kalırsanız daha düşük bir plandan devam edersiniz. Güvenliden kastınız verilerin kaybolmamasıysa Drive iyi bir tercih olabilir ama Google'ın yüklediğiniz şeylere tam erişimi olduğunu ve inceleyebileceğini unutmayın.

Google ile iç içeyiz artık buna yapacak bir şey yok.

Yedekleyeceğim şeyler ders notları ve oyun dosyaları olur en fazla. Belki birkaç anı fotoğrafı sıkıştırırım onu da Google ne yapar bilemeyeceğim.

Yıllık plan alıp dosyaları aktarmaya başladım, ikinize de teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı