Sony PS4 Dualshock V2 Siyah Oyun Kolu Sony Eurasia Garantili fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Sony PS4 Dualshock V2 Siyah Oyun Kolu Sony Eurasia Garantili en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
www.teknosa.com
Hocam böyle bi ürün var ama güvenilir mi emin değilim.
En ucuz Sony DualShock 4 V2 ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony DualShock 4 V2 ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu özelliklerini incele, 429,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.587,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Xbox Wireless Controller – Redfall Limited Edition buradan kendi kolunu oluşturup satın alabilirsin, ben böyle yaptım. Millet soruyor nereden aldın diye bende ben yaptım diyorum. Dünyada sadece bende var ve 1 tane. Çok havalı değil mi : D
Xbox Wireless Controller – Redfall Limited Edition buradan kendi kolunu oluşturup satın alabilirsin, ben böyle yaptım. Millet soruyor nereden aldın diye bende ben yaptım diyorum. Dünyada sadece bende var ve 1 tane. Çok havalı değil mi: D