Güvenilir elektronik sigara sitesi önerisi

Elektronik sigara almayı düşünüyorum fakat hangi site iyidir hangi site güvenilirdir bilmiyorum tavsiyede bulunacak var mı?
Ben aylardır pufftr3 kullanıyorum.. hiç bir sorun yaşamadım. tüm ürünler orjinal ve dürüst site.. aylarca puff aldım. 1 ay önce de pod mod aldık 3 arkadaş.. Güvenilir site.. Tek handikapı site sahibi sanırım bu işi yan işi olarak yapıyor ve sitedeli stok durumunu bazen gözden kaçırabiliyor. Bu yüzden ben direkt whatsapptan sipariş veriyorum şu var mı bu var mı diye sorarak. Kapıda ödemeyle de aldım havale ile de aldım .

Usta fiyatları aşırı kazık.
Esf elektronik sigara forumu var orada forum tedarikcilerinden alın 20k Vozol sizin dediğiniz sitede 1050 benim dediğim yerde 750 TL yıllardır oradayım.

Esf elektronik sigara forumu var orada forum tedarikcilerinden alın 20k Vozol sizin dediğiniz sitede 1050 benim dediğim yerde 750 TL yıllardır oradayım.
Site sahipleride esfden toptan alıyor büyük ihtimalle zaten

Hocam kimin güvenilir olduğunu nasıl anlıyorsunuz. nede olsa herkeze açık bir forum. Bildiğiniz 1 2 isim varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…