A alkan09 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #11 Lime_a dedi: Toplama sayılmaz bundle setler sistem yükseltme için ideal oluyor. Anakart+işlemci ya da anakart+işlemci+RAM şeklinde oluyor. Yani bunlar genelde sistemi yükseltenlerin elinden çıkma sistemler oluyor. Yine tercih sizin bizimki tavsiye. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.Ben işlemciyle ilgili detaylı arama yaptıktan sonra olmazsa sizin önerinizi denerim.İlginiz için teşekkürler
Lime_a dedi: Toplama sayılmaz bundle setler sistem yükseltme için ideal oluyor. Anakart+işlemci ya da anakart+işlemci+RAM şeklinde oluyor. Yani bunlar genelde sistemi yükseltenlerin elinden çıkma sistemler oluyor. Yine tercih sizin bizimki tavsiye. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.Ben işlemciyle ilgili detaylı arama yaptıktan sonra olmazsa sizin önerinizi denerim.İlginiz için teşekkürler
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 22 Haziran 2022 #12 alkan09 dedi: Merhaba, ben i7 870 almak istiyorum güvenilir olarak bildiğiniz siteler var mı? Bütçe 1500. Genişletmek için tıkla... i7-870 için ayırdığın bütçe çok fazla.
alkan09 dedi: Merhaba, ben i7 870 almak istiyorum güvenilir olarak bildiğiniz siteler var mı? Bütçe 1500. Genişletmek için tıkla... i7-870 için ayırdığın bütçe çok fazla.