Güvenilir İnternet Alışveriş Siteleri

Yer olarak soruyorsan Ankara'dayım site olarak da hepsiburada ve Nova Bilgisayar var şu an aklımda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş hepsiburada.com tarzı internet üzerinden güvenli alış veriş sitelerini soruyor galiba. Ben bir tane vereyim kliksa.com arkasında sabancı var fakat bu sitede garanti genelde ithalatçı firmaya ait demedi deme.

Web site olarak soruyorsanız günümüzde birçok site var ve hangisine güvenebileceğimizi inanın bende bilmiyorum bu yüzden tavsiyelerinize bende bakıyorum.Çoğunluk hepsi burada demiş bende o siteyi kullanıyorum bazı alışverişlerimde de n11 kullanıyorum yada n11 de mağazası olan siteleri kullanılıyorum referansları sağlam insan n11 de görünce güveniyor bu yüzden o siteleri kullanıyorum Zelyum Zelyum - n11.com, Ender spor ENDERSPOR - n11.com, Pastel Pastel - lilamorkozmetik - n11.com gibi siteleri kullanıyorum.

Kesinlikle inventus. İnternetten araştır tek bir şikayet bulunmaz. Ben de oradan toplamıştım pc'yi 1.5 sene kadar önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…