Tipircikk Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 244 Çözümler 1 8 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar evde kendi çapımda kahve yapıyorum ve içerisine karamel şurubu vs. koyarak tatlandırıyorum. Güvenilir içeriğe sahip olan karamel şurubunu nereden temin edebilirim? Çünkü çoğu üründe kanserojen etkisi bulunan renklendiriciler var. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2024
Arkadaşlar evde kendi çapımda kahve yapıyorum ve içerisine karamel şurubu vs. koyarak tatlandırıyorum. Güvenilir içeriğe sahip olan karamel şurubunu nereden temin edebilirim? Çünkü çoğu üründe kanserojen etkisi bulunan renklendiriciler var.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.092 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #2 FO Karamel Aromalı Kokteyl Åurubu 700ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol FO Karamel Aromalı Kokteyl Åurubu 700ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
FO Karamel Aromalı Kokteyl Åurubu 700ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol FO Karamel Aromalı Kokteyl Åurubu 700ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com