Güvenilir kreatin önerisi

610052

Hectopat
Bana kaliteli ama overpriced olmayan kreatin önerir misiniz? İçinde sadece kreatin olsun ama. Halihazırda B complex, B12, magnezyum ve Çinko alıyorum yüksek dozda o yüzden içinde herhangi bir vitamin bulunmayan ürün lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz araştırmam lazım ben en son 4 yıl önce fitnesi yapıyordum. Kingsize ne olduğu belirsiz menşei belirtmeyen dandirik şüpheli bir marka o markadan uzak dur. Fiyatı daha pahalı ama çinde üretilmeyen eli yüzü düzgün Supplementler.Com Creatine (Creapure®) 509 Gr - Kreatin Monohidrat

Çok özür dilerim yanlış ürün linklemişim Creatine Creapure® 500 Gr
Knk bunu normal tek ölçek atıyoruz dimi? Yani yükleme filan var mı? Birde sadece spor günümü yoksa hergün mü?

Kingsize'dan şaşma en iyisi. Fiyat performansın en max noktası. Şu an aromalı 1 kg paketi indirimde almanı öneririm piyasaya göre aşırı ucuz ve kaliteli. Not: Normalde aromalı creatine kullanmıyorum ve önermem ancak bu çok ucuz o yüzden diyorum. Ben aromalı kullanmam diyorsanız aynı ürünün aromasız halini alabilirsiniz ancak creatine gramı / tl olarak çok daha pahalıya gelir.

Knk bunu normal tek ölçek atıyoruz dimi? Yani yükleme filan var mı? Birde sadece spor günümü yoksa hergün mü?
Creatine'i marka fark etmeksizin, üstünde yazan ölçekte her gün kullanmanız gerekiyor. Ayrıca ilk kullanımda yükleme yapabilirsiniz ancak aşırı gereksiz, önermem.

Son düzenleme:
Evet tek ölçek, kutunun içinden kap çıkınca görürsün. Normalde her gün 5 gr ama boyun 180den uzunsa 7-8 gramda atabilirsin kreatinde üst sınır diye birşey yok sadece 10gr dan fazlasında yarar pek artmıyor

Neden ki kuzenim kullanıyordu memnundu, forumdada tavsiye ediyorlar.
ürün içerikleri olarak iyi görünen fakat kendileri hakkında hiçbir bilgiye ulaşılamayan ne olduğu bir belirsiz supplement markası.

• ham maddeleri hangi alman firma tarafından üretiliyor?
  • ham madde içeriği nedir?
  • türkiye’de üretimi hangi firma yapıyor?
  • markanın ürünlerinin aldığı sertifikalar nelerdir?

bu soruları şeffaf bir şekilde yanıtladıklarınd

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı