GeForce NOW Güvenilir mi?

Bildiğim kadarıyla hiç beklemiyorsunuz anında oyuna giriyorsunuz.

Birkaç tane yerde gördüm premium üyeliğe rağmen çok bekletiklerini eğer gerçekten direkt açılıyor ise üyelik alacağım.

Ve anladığım kadarıyla Steam'de oynadıktan sonra GFN bilgisayarı otomatik çıkış yapıyormuş hesaptan doğru mu?

Onu ben bilmiyorum maalesef hocam.

Evet çıkış yapıyor.

Onu ben bilmiyorum maalesef hocam.

Çünkü dün oynadıktan sonra Steam'de erişimi olan cihazlara baktığımda GFN bilgisayarı vardı.
Malum Steam'de tek bir cihaz hesaptan çıkarılmadığından dolayı bütün cihazları hesaptan atmam gerekiyor.

Güvenilir ama internet servisi olduğu için Online oyun harici kullanmanızı tavsiye ederim.

Hocam CS2 oynayacağım oyundan çıktıktan sonra harici bir şey yapmam gerekiyor mu?

Hocam GeForce nowda Steam tarafında Ubisoft Connect ve Xbox gibi otomatik oturum açma diye bir şey yok sadece kütüphanenizde ki oyunlar GeForce nowda varsa oraya ekleyip senkronizasyon yapıyor yani siz her farklı Steam oyuna girdiğinizde ya kare kodla telefondan gireceksin ya da Steam kullanıcı adın ve şifrenle giriş yapacaksın GeForce NOW üzerinden Steam oyunlarına girmek istiyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…