- Makaleler
- 5
Daha önce açılmış bir konu fakat güncel olarak güvenilir bir siteden almak istiyorum. Öneriniz ya da deneyimlemiş olduğunuz bir yer var mı?
Garantisi olan tek site. Diğer hiçbir siteye kimse garanti veremez.Güvenilir bir site mi arıyorsunuz? o zaman burası:
Windows 10 - Microsoft Store Türkiye
Microsoft Store Türkiye'dan Windows ürünleri satın alın. Tüm siparişler için her gün, ücretsiz sevkiyat ve ücretsiz iade.www.microsoft.com
Diğer sitelere 'güvenli' denilemez. Şans eseri.
Param yok.Güvenilir bir site mi arıyorsunuz? o zaman burası:
Windows 10 - Microsoft Store Türkiye
Microsoft Store Türkiye'dan Windows ürünleri satın alın. Tüm siparişler için her gün, ücretsiz sevkiyat ve ücretsiz iade.www.microsoft.com
Diğer sitelere 'güvenilir' denilemez. Şans eseri.
Garanti istemedim, deneyimlediğiniz ya da güvenilir dedim. Garanti isteyemem biliyorum.Garantisi olan tek site. Diğer hiçbir siteye kimse garanti veremez.
Ne zaman aldınız hocam?Bana 2 dakika içinde göndermişlerdi keyi.
Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans
Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi.www.saglamlisans.com
Garantiden kastım güvenilirlik/güvence idi zaten.Param yok.
Garanti istemedim, deneyimlediğiniz ya da güvenilir dedim. Garanti isteyemem biliyorum.
Param yok.
Garanti istemedim, deneyimlediğiniz ya da güvenilir dedim. Garanti isteyemem biliyorum.
Ne zaman aldınız hocam?
Haziran ayında.
Bu sitenin de güvenilir olduğunu duydum ancak kendim kullanmadım.
![]()
Orijinal Yazılım Lisansları - Yazilimbudur
Orijinal yazılım lisanslarını güvenle satın alın. Hızlı teslimat, 7/24 destek.www.yazilimbudur.com
kesinlikle almayın bana geçersiz key gönderdiler.Bu siteyi bende duydum fakat tecrübenizin olması daha önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.