Güvenilir olarak nereden Windows 11 ISO indirilir?

demjr

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,
Güncel ve güvenilir bir Windows 11 ISO dosyası indirmek istiyorum. Lisanslı ve güvenilir şekilde indirme yöntemlerini ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Selam arkadaşlar,
Güncel ve güvenilir bir Windows 11 ISO dosyası indirmek istiyorum. Lisanslı ve güvenilir şekilde indirme yöntemlerini ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
En güncel ve güvenilir şekilde direk media creation tool kullanarak elde edersiniz. Flasha yazdıracaksanız rufus uygulamasının içinden de direk indirebiliyorsunuz

Selam arkadaşlar,

Aşağı kısımda ISO dosyasını indirin var. Lisanstan kastınız direkt etkinleştirilmiş Windows ise güvenli olabileceğini garanti edemem. En güvenilir direkt kendi sitesinden indirebilirsiniz (yukarıdaki link) lisans içinde Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans öneririm.

Şahsen bende tam olarak böyle yapmıştım. Önce ISO indirip Rufus ile USB'ye yazdırmıştım lisansıda SağlamLisans'tan anakart değiştirince lisansla uğraşmamak için Retail key almıştım.

En güncel ve güvenilir şekilde direk media creation tool kullanarak elde edersiniz. Flasha yazdıracaksanız rufus uygulamasının içinden de direk indirebiliyorsunuz
Teşekkürler hocam buna bir bakacağım.

Teşekkürler hocam.

UUP dump nasıl hocam.

@deli_pehocam UUP dump öneriri misiniz? Şuan bilgisayarımda kurulu. Bankacılık işleri için baya kullanıyorum. Bir sıkıntı çıkar mı sizce?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…