Güvenilir olmayan bir siteye sadece girilirse virüs bulaşır mı?

batinege

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf 3 Gaming 1660Super
Amd Ryzen 5 2600x
GSKILL FlareX 16GB
Crucial E100 1TB SSD
Steam oyun inerken oyunu indirme hızını sınırlayacaktım arkada oyun oynayabilmek için ondan sonra bir siteye girdim kbbit ve Mbit hesaplamak için. Hesapladım vs ondan sonra siteden çıktım ama bir an disk kullanımı %100 olmuştu. System kullanıyordu korktum. Şu an Malwarebytes bilgisayarı tam taratıyorum. Size tek sormak istediğim bir siteye girip sadece hesaplama yaptıktan sonra çıkmak virus bulaştırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam oyun inerken oyunu indirme hızını sınırlayacaktım arkada oyun oynayabilmek için ondan sonra bir siteye girdim kbbit ve Mbit hesaplamak için. Hesapladım vs ondan sonra siteden çıktım ama bir an disk kullanımı %100 olmuştu. System kullanıyordu korktum. Şu an Malwarebytes bilgisayarı tam taratıyorum. Size tek sormak istediğim bir siteye girip sadece hesaplama yaptıktan sonra çıkmak virus bulaştırır mı?

En fazla IP adresin gitmiştir oda en fazla bir şey olmaz virüs konusunda sadece tıkladıysan indirme işlemi falan yapmadıysan o siteden np.

Siteye girdiğimiz gibi otomatik olarak dosya indirse ama dosyayı açmasak sorun olurmu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı